1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bayramlık puanlar
 Bayramlık puanlar

Bayramlık puanlar

K-Pet Süper Lig’de ikinci hafta bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de ikinci hafta karşılaşmaları bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Zorlu karşılaşmaların oynanacağı haftada takımlar puan avında olacak. Ligin ilk haftasında farklı galibiyet elde eden ve liderlik koltuğuna oturan Lefke, ligin güçlü ekiplerinden Bostancı Bağcıl’la karşılaşırken, ikinci sıradaki Yenicami de Serdarlı takımını konuk edecek. Şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı da kendi evinde Cihangir’i ağırlayacak.

Ligde bugün Lefke – Bostancı Bağcıl, Küçük Kaymaklı – Cihangir, Gençler Birliği – Lapta ve Mağusa Türk Gücü - Mormenekşe karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Yenicami – Serdarlı, Doğan Türk Birliği – Çetinkaya ve Yeniboğaziçi - Gönyeli takımları karşı karşıya gelecek.

Batı’da derbi heyecanı: Lefke – B.Bağcıl
Ligde bugün oynanacak önemli maçta iki batı temsilcisi Lefke ile Bostancı Bağcıl karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Çetinkaya karşısında 8-1 galip gelerek tarihi bir fark elde eden Lefke takımı, güçlü rakibini mağlup edip ikide iki yapma hedefinde. Geçen hafta Cihangir deplasmanından 1-1’lik skorla dönen Bostancı Bağcıl takımı da ezeli rakibini mağlup edip ligdeki ilk 3 puanını almak istiyor. Lefke’nin cezası sebebiyle Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Mehmet Malek düdük çalacak.

Ruso’da puan avı: K.Kaymaklı - Cihangir
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada şampiyonluk adayı Küçük Kaymaklı ve ligin güçlü ekibi Cihangir karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’nü son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup eden Küçük Kaymaklı kendi evinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçen hafta Bostancı Bağcıl karşılaşmasında öne geçmesine rağmen 1-1’e razı olan Cihangir takımı ise yeşil siyahlıları mağlup edip ligdeki ilk galibiyetini alma hedefinde. Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Fehim Dayı görev yapacak.

Yeniler kapışıyor: G.Birliği - Lapta
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak bir diğer karşılaşma da ligin iki yeni ekibi Gençler Birliği ile Lapta arasında oynanıyor. Geçen hafta Gönyeli deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönerek 6 sezon sonra geldiği lige galibiyetle dönen Gençler Birliği bu maçı da kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Geçen hafta son şampiyon Yenicami’ye 6-2 mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapan Lapta ise karşılaşmadan puan koparmaya çalışacak. İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Serdar Bilgimer.

Hisar altında düello: Mağusa TG - Mormenekşe
Ligde bugün oynanacak maçta Mağusa Türk Gücü ile Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Küçük Kaymaklı karşısında iyi oynamasına rağmen 2-1 mağlup olan Mağusa Türk Gücü kendi evinde oynayacağı maçtan mutlak galibiyet elde etme peşinde. Geçen hafta kırmızı kartların havada uçuştuğu maçta Yeniboğaziçi ile 0-0 berabere kalan Mormenekşe ise güçlü rakibini mağlup edip ilk 3 puanını hanesine yazdırmak istiyor. Canbulat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Savaş Tilki görev yapacak.

Şampiyon kayıp istemiyor: Yenicami - Serdarlı
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli karşılaşmada son şampiyon Yenicami ile Serdarlı takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta ligin yeni ekibi Lapta karşısında 6-2 galip gelerek lige müthiş bir giriş yapan Yenicami bu maçı da kazanıp yoluna devam etme niyetinde. Geçen hafta Doğan Türk Birliği karşısında iyi direnen ve kendi evinden 1-1 beraberlikle ayrılan Serdarlı takımı da Yenicami maçında iyi savunma yapıp puan koparmak istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmayı Serkan Durmaz yönetecek.

Galibiyet savaşı: Doğan TB - Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Çetinkaya karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı deplasmanında 3 puanı kaçıran ve 1-1 beraberlikle evine dönen Doğan Türk Birliği, yaralı rakibini mağlup edip ilk galibiyet peşinde. Geçen hafta Lefke karşısında tarihi bir yenilgi alan ve kendi evinde 8-1 mağlup olan Çetinkaya ise ayağa kalkma hedefinde. Girne 20 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak olan zorlu 90 dakikada Serhan Şimşek düdük çalacak.

Denk güçlerin mücadelesi: Yeniboğaziçi - Gönyeli
Ligde yarın oynanacak zorlu maçlardan birinde Yeniboğaziçi ile Gönyeli takımları karşılaşacak. Geçen hafta 9 kişi kalan Mormenekşe karşısında 0-0 beraberlikle sahadan ayrılan Yeniboğaziçi, kendi evindeki maçtan mutlak galibiyet çıkarmak istiyor. Geçen hafta kendi evinde ligin yeni ekibi Gençler Birliği’ne 1-0 mağlup olarak lige kötü başlayan Gönyeli ise kendiyle denk rakibini mağlup edip ilk puanını almak istiyor. Yeniboğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Mehmet Sezener görev yapacak.

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur