1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Bayramı buruk karşılıyor”
“Bayramı buruk karşılıyor”

“Bayramı buruk karşılıyor”

TDP Genel Başkanı Özyiğit’in bayram mesajı

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Ramazan Bayramı’nın Kıbrıs Türk halkı ile tüm İslam dünyasına hayırlı olmasını dileyerek, barış ve huzur içinde sağlıklı, mutlu bir yaşam diledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, “toplumun, yılların kötü yönetimleri ve hatalı kararları neticesinde çok zor günlerden geçtiğini, özellikle son 10 yıldaki kötü yönetimler neticesinde oluşan ekonomik zorluklar nedeniyle, halkın büyük çoğunluğunun bayramı buruk karşıladığını, esnafın büyük kesiminin bayramda da beklediğini bulamadığını, üreten ve emekçi kesimlerin gelecek belirsizliği yaşadığını” ileri sürdü.

“Önemli olan yenilikçi fikirler”
2013 yılındaki seçimlerin ardından oluşturulan hükümetin sorunlara çare olamadığını, gelinen aşamada bayram arifesinde CTP-BG ile UBP tarafından yeni bir hükümetin kurulduğunu belirten Özyiğit, “Önemli olan yeni hükümetin kurulması değil, yenilikçi fikirler, ilerici adımlar ve gerçek anlamda siyasi iradedir. Değişim ve dönüşüm ancak bu şekilde gerçekleştirilebilir” dedi.

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur