1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Batshi için teklifler dinlenecek
Batshi için teklifler dinlenecek

Batshi için teklifler dinlenecek

Deneyimli futbolcu için gelebilecek teklifleri dinlemeye hazır olan Yenicami yönetimi, futbolcunun gidişine onay verebilir.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, yeni sezon hazırlıklarını antrenör Emre Perçinci nezaretinde sürdürüyor. Yeni bir yapılanma içerisine giren siyah beyazlılarda ayrılan isimlerin yerine kadroda yer alan genç futbolcuların antrenmanlardaki performansı beğeni topluyor. Bir süredir denenmekte olan yabancı futbolcular, teknik heyet tarafından yakından takip edilirken şampiyon kadronun önemli isimlerinden birisi olan Bathsi Patrick ile ilgilenen kulüplere de transferde kolaylık sağlanacağı öğrenildi.

Yabancılar için karar zamanı
Geçtiğimiz haftadan itibaren antrenmanlara katılan Fildişi Sahili kökenli futbolcular Konan Kouassi ve Mongba Fabien’in performanslarını yakından takip eden Yenicami teknik heyeti, bu futbolcuların performansından memnun. Kouassi ve Fabien’in antrenman ve hazırlık maçlarındaki etkinliğinin teknik patron Perçinci tarafından beğenildiği öğrenildi. Sağ kanat ve forvet mevkisinde görev yapan futbolcular için Perçinci’nin son kararını bu günlerde vermesi bekleniyor.

Batshi için kolaylık sağlanacak
Öte yandan geçtiğimiz yıl Yenicami’nin elde ettiği başarılarda önemli paya sahip isimlerden biri olan Batshi Patrick, bir süreden bu yana takımla beraber çalışmalara katılıyor. Deneyimli futbolcu için gelebilecek teklifleri dinlemeye hazır olan Yenicami yönetimi, futbolcunun gidişine onay verebilir. Siyah beyazlı kulüp, uygun bir teklif gelmesi halinde Batshi’nin transferinde kolaylık sağlayacağı edinilen bilgiler arasında.

Hazırlık maçları sürüyor
Yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir antrenman temposu ile devam eden Yenicami’de, hazırlık maçları da sürüyor. Yenicami yarın Hamitköy ile camianın önde gelen isimlerinden ve eski başkanlarından biri olan Hasan Yırtıcı anısına karşılaşacak. Perşembe günü yapacağı idmanın ardından Cuma gününü boş geçirecek olan Yenicami, Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan Yılmaz Balcı Kupası’nda mücadele edecek.

Bu haber toplam 1996 defa okunmuştur