1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Batmazoğlu anısına oynayacaklar
Batmazoğlu anısına oynayacaklar

Batmazoğlu anısına oynayacaklar

Ülkemizden 2 takım, Türkiye’den 7 takım ve Belçika’dan 1 takımın katılımı ile gerçekleşecek turnuva Batmazoğlu Masterleri futbol takımı başkanı ve merhum Güner Batmazoğlu’nun oğlu Kemal Batmazoğlu tarafından organize ediliyor.

A+A-

 

Geleneksel olarak düzenlenmeye başlayan Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası’nın bu yıl üçüncüsü organize ediliyor. Her geçen yıl daha görkemli ve daha büyük organizasyonla gerçekleştirilmeye çalışılan turnuvaya bu yıl 10 takım katılıyor.

Ülkemizden 2 takım, Türkiye’den 7 takım ve Belçika’dan 1 takımın katılımı ile gerçekleşecek turnuva Batmazoğlu Masterleri futbol takımı başkanı ve merhum Güner Batmazoğlu’nun oğlu Kemal Batmazoğlu tarafından organize ediliyor.

3. Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası 29-30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek ve maçlar Cihangir Stadı maç sahası ile yardımcı sahasında oynanacak.

Turnuvaya Ankara Masterleri, Antalya Masterleri, Manavgat Masterleri, Mersin Masterleri, Aydın Masterleri, İzmir Alaybey Masterleri, Gaziantep Masterleri, Belçika Masterleri, Cihangir Masterleri ve Batmazoğlu Masterleri katılacak.

Futbol Federasyonu’nun görevlendireceği 2 orta ve 4 yardımcı hakemin görev yapacağı turnuvada Ecvet Kanatlı ile Mustafa Cimcik (KEPO) da hakemlik yapacak.

Batmazoğlu: “Beklediğimizin üzerinde ilgi gördü”

Batmazoğlu Masterleri Başkanı merhum Güner Batmazoğlu’nun oğlu Kemal Batmazoğlu 3 gün sürecek organizasyona ülkemizdeki bütün master takımları davet etti. Batmazoğlu, “Turnuvamız beklediğimizin üzerinden ilgi gördü. Birçok takım kendi gelmek istedi ancak geri çevirmek zorunda kaldık. Ülkemizden 2 takım alabildik. Geçen yıl 2 takım gelmişti yurt dışından, bu yıl ilgi daha geniş oldu. Amacımız bu turnuva ile ülkemizin de tanıtımını yapmak, ülkemizi sevdirmektir. Sadece turnuvamıza 200 kişi gelecek yurt dışından.
Diğer master takımlarımızı da turnuvamızı takip etmeye davet ediyorum. Master takımlarımız gelecek diğer master takımlarımız ile iletişime geçip karşılıklı temas kurabilirler. Cihangir halkı ve tüm futbol severleri de bu anlamlı organizasyonumuzda görmek bizi mutlu edecektir” dedi.

Gruplar ve ilk maç programı:
A GRUBU: Batmazoğlu Masterleri, Manavgat Masterleri, Belçika Masterleri, Mersin Masterleri, Ankara Masterleri.
B GRUBU: Antalya Masterleri, Cihangir Masterleri, Gaziantep Masterleri, İzmir Alabey Masterleri, Aydın Masterleri.

29 Mayıs Cuma (Saat 14.30)
Cihangir Stadı: Gaziantep Masterleri-Aydın Masterleri
Cihangir Antrenman Sahası: Belçika Masterleri-Ankara Masterleri

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur