1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Batıya şampiyonluk gelecek mi?
Batıya şampiyonluk gelecek mi?

Batıya şampiyonluk gelecek mi?

Takımları Tanıyalım…

A+A-

K-Pet Süper Lig’in batı bölgesi temsilcilerinden Bostancı Bağcıl, geçtiğimiz sezonu sekizinci sırada bitirerek son anda play – out çemberinin içerisine girmekten kurtulmuştu. Bu sezon toparlanan ve takıma önemli takviyeler yapan yeşil beyazlılarda hedef Güzelyurt bölgesine uzun bir aradan sonra şampiyonluk getirmek olacak.

Bu bağlamda çalışmalara erken başlayan Bağcıl, liglerin en tecrübeli teknik adamları arasında yer alan İltaç Karayel ile yeniden anlaşma yoluna gitti. İltaç Karayel yönetiminde transfer taarruzu gerçekleştiren yeşil beyazlılar kadrosuna; Sabri Selden, Raif Selden, Türkkan Delideniz, Zekai Serdar, Kadir Hakel ve İbrahim Çıdamlı gibi yıldız isimleri kattı. Bunun yanında kadroda bulunan Ertaç Taşkıran, İsmail Soydan, Abdullah Umut ve Devrim İzge gibi tecrübeli isimlerin varlığı takımın şampiyonluk potası içerisinde yer almasını sağlayacağa benziyor. Takıma gelen oyuncuların yanı sıra yollarını ayırdığı isimler de olan Bostancı Bağcıl’da kaleci Ahmet Gardiyanoğlu ve Şahin Şeker takımdan ayrıldı. Bunun yanı sıra geçen sezon Yenicami’den kiralanan Hüseyin Sadıklar tekrar siyah beyazlılara döndü. Geçen sezon kadroda yabancı statüsünde oynayan Emmanuel Samory ile yolları ayıran Bostancı Bağcıl, bu oyuncunun yerine yabancı arayışlarını sürdürüyor. Üç Bulgar oyuncuyu denemeye alan yeşil beyazlılar 1 tercihini bu oyunculardan yana kullanacak.

---------------------------------------------

Besim: “Şampiyon olmamamız için hiçbir sebep yok”  
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ise Yenidüzen Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada çok önemli isimleri kadrolarına kattıklarını ve şampiyon olmamaları için hiçbir sebep olmadığını kaydetti. Güzelyurt bölgesinde uzun yıllardan beridir şampiyon çıkmadığını ifade eden Besim, tabuları yıkacak seviyede olduklarını belirtti. Besim, ilerleyen günlerde önemli bir yabancı transferi daha kadrolarına katabileceklerini söyledi

Karayel: “Bağcıl bu sezon şampiyonluk yarışı verecek 
Gerçekleşen transferlerle ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Bostancı Bağcıl teknik direktörü İltaç Karayel, kafasındaki kadroyu kurduğunu ve oyuncularının istediklerini yapması durumunda Bostancı Bağcıl’ın bu sezon şampiyonluk yarışı vereceğini söyledi. Karayel ayrıca bu sezon alternatifli bir kadroları olduğunu ve geçen sezonki sıkıntıları yaşamayacaklarının kendileri için avantaj olduğunu sözlerine ekledi.

Bostancı Bağcıl’ın 2014-2015 sezonu kadrosu

Kaleciler
Türkkan Delideniz

Savunma
Ahmet Zaifoğlu
Devrim İzge
Kadir Hakel
İsmail Soydan

Orta Saha
İbrahim Çıdamlı
Sabri Selden
Raif Selden
Kaan Savaşkan
Zekai Serdar
Abdullah Umut
Sokrowet Şoko

Forvet
Ertaç Taşkıran
Cenkay Yarışan


***

Gelenler
İbrahim Çıdamlı
Sabri Selden
Raif Selden
Türkkan Delideniz
Zekai Serdar
Sokrowet Şoko

Gidenler
Şahin Şeker
Emmanual Samory
Hüseyin Sadıklar
Ramadan Ramis

Bostancı Bağcıl’ın ilk devre fikstürü
1. hafta: Cihangir (D)
2. hafta: Lefke (D)
3. hafta: Doğan TB
4. hafta: Yenicami (D)
5. hafta: Gençler Birliği
6. hafta: Yeniboğaziçi (D).
7. hafta: Mağusa TG
8. hafta: K.Kaymaklı (D)
9. hafta: Mormenekşe
10. hafta: Gönyeli (D)
11. hafta: Lapta
12. hafta: Serdarlı (D)
13. hafta: Çetinkaya

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur