Batıda final heyecanı

Batıda final heyecanı

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi 7’nci grubunda final maçı oynanıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

BTM Ligi’nde bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte grup maçları tamamlanıyor. Ligin 7’nci grubunda geride kalan haftalar içerisinde henüz terfi eden takım belli olmadı. Gruptan terfi edecek olan takım yarın oynanacak Aydınköy - Akçay maçının ardından belli olacak. Hem Aydınköy, hem de Akçay’ın teknik patronları maçı YENİDÜZEN’e yorumladı.

 

Bahşi: “Alnımızın akıyla bu maçı atlatacağız”

Aydınköy Antrenörü Cengiz Bahşi, Akçay maçı öncesinde maçın çok zor geçeceğini ifade etti. Bahşi; “Üç puan ve saha avantajımızı bizden yana. Biz, bu avantajı korumak istiyoruz.  Kendi sahamızda güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Çok iyi, düzgün karekterli futbolcu grubum var. Oyuncularım birbirlerine kenetlenmiş durumda. Eksik oyuncumuz olmasına rağmen maça çok iyi hazırlandık. Tolgay Yurday, Tolga Canova ve Reşat Eğitmen’in sakatlıkları devam ediyor. Tolga ve Tolgay’ın durumları maç saati kesinleşecek. Seyircilerimiz de sahamızda oynayacağımız maçta tribündeki yerini alacaktır. Köyde takıma inanılmaz bir destek var. Maça çok iyi hazırlandık, bu zorlu maçı alnımızın akıyla hak ederek atlacağımızdan eminim. Güzel ve dostça bir maç geçmesini temenni ediyorum. Tüm bölge halkını maça bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

Karşılı: “Hak edenin kazanacağı bir maç olsun”

BTM Ligi 7’nci Grup ekiplerinden Akçay’ın teknik patronu Mehmet Karşılı ise maç hakkında yaptığı yorumda hak edenin kazanacağı bir maç olmasını temenni etti. Karşılı; “Aydınköy ile çok zor ama güzel bir karşılaşma oynayacağız. İki taraf da kazanmak için varını yoğunu ortaya koymak zorundadır. Sonuç ne olursa olsun rakibimizle dostça bir maç oynamak istiyoruz. Hafta boyunca iyi çalıştık, maça iyi hazırlandık. Maçın zorluğunun farkındayız. Aydınköy çok iyi bir takım ancak, biz onlardan daha tecrübeliyiz. Bu tip maçlarda tecrübeli kadro bulundurmak avantajlı bir durumdur. Kazanmak için herşeyimizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

 

Avantaj Aydınköy’den yana

BTM Ligi  7’nci Grup’ta yarın oynanacak final maçı öncesinde Aydınköy’ün avantajlı ekip olması dikkat çekiyor. Maç öncesinde 20 puanla grubun lideri olan Aydınköy bu karşılaşmadan beraberlikle ayrıldığı taktirde terfi ede takım olacak. Akçay’ın Play – Off maçlarına terfi etmesi için bu maçı mutlak surette kazanması gerekiyor. Ligin 5’inci haftasında Akçay’da oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.

Bu haber toplam 2259 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.