1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Batıda derbi heyecanı
Batıda derbi heyecanı

Batıda derbi heyecanı

YENİDÜZEN, iki takımın arasındaki son 3 karşılaşmayı ve takımların şu an ki durumunu araştırdı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’in 18’inci haftasında bugün Binatlı ile Yalova, Güzelyurt Zafer Stadı’nda karşı karşıya geliyor. YENİDÜZEN, iki takımın arasındaki son 3 karşılaşmayı ve takımların şu an ki durumunu araştırdı.

Binatlı üstünlüğü var
Birinci Lig’de bir kez daha karşılaşacak Binatlı ile Yalova arasındaki son 3 resmi karşılaşmanın hepsinde de Binatlı’nın üstünlüğü var. Son 3 karşılaşmada Binatlı, Yalova kalesini tam 5 kez havalandırırken, Yalova ise buna 1 golle cevap verebildi. 2012-13 sezonunun 7. Haftasında Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanan müsabaka Binatlı’nın 2-1 üstünlüğüyle sona ermişti. Aynı sezon bu kez Fikri Karayel Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kemal Uçaner’in attığı golle Binatlı 1-0 kazanmıştı. Bir sezon aradan sonra yeniden karşılaşan iki takım, ligin ilk yarısında Fikri Karayel Stadı’nda karşı karşıya gelmişti. Mücadeleyi Binatlı 2-0 kazanmıştı.

Turnuvada da karşılaştılar
Sezon başlamadan kısa bir süre önce Düzkaya Spor Kulübü’nün düzenlediği ve her iki takımı da davet ettiği Nihat Bağcıer Turnuvası’nın finalinde Binatlı ile Yalova karşı karşıya geldi. Olaylarında ön plana çıktığı maçı Yalova 2-0 kazanarak, 2014 Nihat Bağcıer Turnuvası’nın 1’incisi oldu.

Yalova son haftaların flaş ekibi
K-Pet Birinci Lig’de 29 puanı bulunan Yalova, ligde son haftaların flaş ekibi oldu. İkinci devrede şu ana kadar 4 maçlık sürede 10 puan toplayan sarı lacivertliler, bu süreçte Esentepe’yi deplasmanda, Göçmenköy’ü evinde geçti. Binatlı ise, Yalova’nın aksine son haftaların düşüş yaşayan ekip oldu. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Gençlik Gücü maçını 2-0 kaybeden yeşil sarılıların da ligde 29 puanı bulunuyor.

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur