1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Başman '2018'in en iyilerini' ödüllendirdi
Başman '2018'in en iyilerini' ödüllendirdi

Başman '2018'in en iyilerini' ödüllendirdi

Başman Group of Companies, 2019 yılına motiveli bir giriş yapabilmek amacıyla, 05 Ocak Cumartesi akşamı Grand Pasha Hotel’de tüm çalışanları ve eşleri için ‘ Hoşgeldin 2019’ Yemeği düzenledi.

A+A-

1960 yılından bu yana Kuzey Kıbrıs’ta 40’tan fazla markası ile hizmet veren Başman Group of Companies, 2019 yılına motiveli bir giriş yapabilmek amacıyla, 05 Ocak Cumartesi akşamı Grand Pasha Hotel’de tüm çalışanları ve eşleri için ‘ Hoşgeldin 2019’ Yemeği düzenledi. Geceye eşleriyle katılan yaklaşık 150 çalışana, kendilerini özel hissedecekleri bir gece düzenlendi.

Başman Group’un özel tanıtım videosu ile başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başman konuşmasında;

“2019 yılının sağlık, huzur ve mutlu geçmesini dileyerek, konuşmasını Başman Group’un sloganı olan ‘Her zaman İleriye’ ile bitirdi.”

Açılış konuşmasının ardından, 2018 yılının; ‘Kıdem’, ‘En iyi Performans’, ‘En iyi Gelişim Gösteren Çalışan’ ödülleri, Yönetim Kurulu üyelerince, kazanan çalışanlara takdim edildi.

Ödül töreni sonrasında, Başman Yönetim Kurulu, Ödül alan çalışanlar ve Başman gelecek kuşak üyeleriyle (Başman Çocuklarıyla) kutlama pastası kesildi.

Gecede yapılan çekilişle 2019’nin şanslı çalışanına Avon Kozmetik’ten hediyeler verildi.

bb-037.jpg

ÖDÜL ALANLARIN LİSTESİ

10. yılını tamamlayanlara verilen kıdem ödülleri; Ömer Kanlı, Meryem Hacıoğulları, Songül Kanal, Tajynar Jumayeva, Cemaliye Kayımzade, Zeynep Çetin, Abdyrayım Halnıyazov, Nadejda Cazac

En iyi gelişim gösteren çalışan ve ekip  ödülleri; Enver Gardiyanoğlu, Ömer Kanlı, Başman Tekstil Depo Ekibi

En iyi performans gösteren çalışan ödülleri; Mehmet Beysoydan, Sinem Erbekir, Ali Zararsız

En iyi satışı gerçekleştiren çalışan ödülü FMCG’den Hamit Konmaz’a

En özverili & pozitif performans gösteren çalışan ödülü Olcay Nizam’a

En iyi teşhir yapan çalışan ödülü Mehmet Altıntaş’a

En sorunsuz sevkiyat gerçekleştiren ödülü FMCG den Murat Gümüş’e

En iyi performans gösteren mağaza ödülü Tommy Hilfiger mağazasın’a

En iyi ekip performansı ödülü, Nike Lefkoşa Fitnes Center’e verildi.

Ayrıca Avon ürünlerini en çok alan ve kullanan çalışanlarımız Tevhide Konuker ve Cihan Tanay’a marka bağlılıkları ve sadakatleri için ayrıca teşekkür edildi.

Bu haber toplam 4663 defa okunmuştur