1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başlamadan bitti
 Başlamadan bitti

Başlamadan bitti

Bostancı Bağcıl Çetinkaya’nın yıldızı Sherman’ı resmen istedi. Sarı kırmızılılar ‘ret’ cevabı verdi

A+A-

Yenidüzen Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da yabancı oyuncu arayışları sürüyor. Güzelyurt temsilcisi geçtiğimiz gün Çetinkaya’dan Kpah Sherman’ı kadroya katmak için girişimlerde bulundu. Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim, söz konusu transferin zor olduğunu ve Cemal Bulutoğluları’nın transfere sıcak bakmadığını söyledi.

Besim: “Bulutoğluları Sherman’ı vermeye sıcak bakmıyor”
Besim, Kpah Sherman’ın kendilerinde oynamak istediğini ve teknik direktör İltaç Karayel’e ulaştığını belirtirken, buna rağmen transferin zor olduğunu kaydetti. Hasan Besim, Çetinkaya’nın yıldız oyuncuyu vermeye sıcak bakmamasını anlayışla karşıladığını ve bu transferde fazla ısrarcı olmayacaklarını ifade etti. Hasan Besim ayrıca, Debola Ogunseye ile her konuda anlaştıklarını ve en kötü ihtimalle Debola’yı kadroya katıp transferi noktalayacaklarını vurguladı.

Öte yandan önceki sezon Bostancı Bağcıl’dan Çetinkaya’ya transfer olan Erdinç Börekçi’den halen alacakları olduğunu belirten Hasan Besim, “Cemal Bulutoğluları bu parayı bize yarın vereceğini söyledi.” diye konuştu.

Bulutoğluları: “Bağcıl’ın teklifini reddettik”
Söz konusu transfer görüşmeleri ile ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları, Bostancı Bağcıl’ın talebini doğrularken, transfer teklifini reddettiklerini söyledi. Futbolcularının kafasının karışmasını istemediklerini ifade eden Bulutoğluları, “Federasyon yabancı transfer dönemini lig başlamadan bitirmeli. Lig başladıktan sonra yabancı futbolcuların aklını karıştırıyorlar.”diye konuştu.

Sherman: “Ben kupalar kazanmak istiyorum”
Adı Bostancı Bağcıl ile anılan yıldız futbolcu Kpah Sherman Yenidüzen Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada, yeşil beyazlılara transfer olma isteğini doğruladı ve “Ben kupalar kazanma hedefi olan takımlarda forma giymek istiyorum.”diye konuştu.

“Çetinkaya şampiyonluk için hazır değilse beni satsın”
Sherman, ayrıca Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları’ndan transfer için kolaylık sağlamasını isterken, “Eğer Çetinkaya şampiyonluk için hazır konumda değilse beni satmalıdır. Çünkü ben kupalar kazanmak istiyorum.”diye konuştu.

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur