1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Başkent’in göbeğinde KURŞUNLAMA
Başkent’in göbeğinde KURŞUNLAMA

Başkent’in göbeğinde KURŞUNLAMA

Lefkoşa Dereboyu’nda dün gece silahlar konuştu.

A+A-

Corner Pub’ta meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan olmadı. Olay saat 21.30 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki Irak uyruklu Ahmet Cengiz yanında kalabalık arkadaş grubu ile Corner Pub adlı eğlence mekânına girerek, içeride içki içmekte olan 28 yaşındaki taksici Kemal Getirmez’e saldırdı.

Ahmet Cengiz’in Kemal Getirmez’in kafasına şişe vurmasıyla başlayan olay bir anda büyüdü. Barda sandalyeler havada uçuştu. Büyük kargaşanın yaşandığı esnada Cengiz dışarıya çıkarak aracında bulunan kurusıkı silahını alıp gelerek barın dışında önce havaya sonra da Getirmez’e doğru beş el ateş açtı. Görenleri dehşete düşüren olayda Getirmez yara almazken Ahmet Cengiz adlı şahıs ve yanındaki şahıslar araçlarına binerek olay yerinden kaçtı.

Barın tamamen dolu olduğu esnada meydana gelen bu korkunç olay, eğlenmeye gelen müşteriler ile barın çalışanları arasında büyük paniğe yol açtı. Polis ekipleri barın etrafını kordon altına alırken, olay yeri inceleme ekipleri de barın içinde beş adet kovan buldu. Polis, saldırıdan sonra kaçan Ahmet Cengiz adlı şahsı bulmak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Fotoğraflar: Levent Özdağ

Bu haber toplam 1522 defa okunmuştur