1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkanlığa Ogan getirildi
 Başkanlığa Ogan getirildi

Başkanlığa Ogan getirildi

Mağusa Spor Akademisi Derneği Olağan Genel Kurulu önceki akşam yapıldı

A+A-

 

Mağusa Spor Akademisi Derneği’nin Olağan Genel Kurul’u önceki akşam yapılırken Genel Kurul’a tek aday olarak giren Ahmet Ogan derneğin başkanlık görevine getirildi.
Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a derneğin kurucu üyeleri katılırken divan başkanı Batur Sağlamer, sekreterliklerini Hakan Şeren ve Hüseyin Özyalçın yaptı.
Derneğin faaliyet ve mali raporlarını geçici başkan Ahmet Ogan üyelere okudu. Faaliyetler hakkında bilgi veren Ogan, kulübün mali raporunda 1.374 TL gelir, 1.374 TL gider olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı.

Ogan üyelerin onayını aldı
Başkanlık seçiminde tek aday olan Ahmet Ogan kurucuların onayını alarak Mağusa Spor Akademisi derneğin ilk başkanı seçildi. Dernek başkanı seçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Ogan, bu göreve kendisini layık gördükleri için üyelere teşekkür etti.
İlk ve tek özel akademi derneğini gelişmesini ve büyümesini sağlamak için aynı bütünlük içerisinde çalışmaların devam etmesi noktasında kararlıklı göstermeleri gerektiğine vurgu yapan Ogan genel kurula katılanlar ayrıca teşekkür etti.

Şerifoğlu teşekkür etti
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan beden eğitimi öğretmeni ve teknik direktör Eralp Şerifoğlu, sözlerine başkan seçilen Ahmet Ogan’ı kutlayarak başlarken, akademinde görev yapan antrenörlerle çalıştığını ve bu antrenörlerin geçmişten günümüze altyapılarda çok büyük emekleri olduğunu söyledi. Şerifoğlu, güzel bir oluşumla birlikte dernek çatısı altında bir araya gelen ailelerin çok büyük özveri ve emekleri olduğunu, ailelerin akademide tüm görevleri üstelendiğine vurgu yaparak, herkese teşekkür etti. Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, ilk yeni yönetim kurulunu bir hafta içinde oluşturarak görev dağılımları ile birlikte açıklayacağını belirtti.

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur