1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkanlığa hayır Yönetime evet
Başkanlığa hayır Yönetime evet

Başkanlığa hayır Yönetime evet

Haziran ayının 3. haftasında Genel Kurul’a gitmeye hazırlanan şampiyon Yenicami’de başkan Enver Kahveciler aday olmayacağını söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

2014-15 futbol sezonu şampiyonu Yenicami’de Haziran ayı çıkmadan, 2. veya 3. Haftasında genel kurula gitmek için hazırlıklara başladı. 25 Mart 2015’de başkanlık koltuğuna oturan Enver Kahveciler, başkan adayı olmayacağını, ancak kulübünde geçmişte yaşadıklarını yaşamayacağını ve yapılacak genel kurulda yeni başkanın belirleneceğini söyledi.

Yenicami Kulüp Başkanı Enver Kahveciler, o dönemde kulüpte yaşanan başkanlık krizi nedeni ile başkanlık görevini kabul ettiğini, ancak çok yoğun işleri nedeni ile başkanlığı yürütemeyeceğini ve seçilecek olan yeni başkan kendisi ile çalışmak isterse, seve seve kabul edeceğini açıkladı.

Kahveciler: “Aynı sorunu bir daha yaşamayız ve kulüp başkansız kalmaz”

Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda mutlaka bir başkan adayının çıkacağını belirten Yenicami Kulüp Başkanı Enver Kahveciler, geçtiğimiz sezon yaşanan yönetim krizinin bundan sonra yaşanmayacağını söyledi. Kahveciler, Yenicami’nin büyük bir takım olduğunu, her sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıktığını ve sezon içerisinde elde edilen başarının çok büyük bir başarı olduğunu hatırlattı. Kahveciler, A futbol takımının tüm kupaları aldığını, bunun yanında A2 takımının da şampiyon olduğunu açıklarken, “Yenicami’de hedef sportif başarı ile birlikte kulübe gelir getirici yatırımlar yaparak, yönetim ve diğer alanlarda süratle kurumsallaşmalıdır” dedi.

“Arazinin kullanım hakkı yazısını 1 buçuk aydır Maliyeden alamadık”

Nisan ayı ortalarında hükümet tarafından kulübe tahsis edilen arazinin kullanım hakkı yazısını bir buçuk aydır maliyeden alamadığının altını çizen Kahveciler, yatırım yapmaya hazır olduklarını ancak arazinin kullanım hakkını almak için bir türlü bürokrasiyi aşamadıklarını söyledi.

Yenicami Kulüp Başkanı Enver Kahveciler, bu ayın ortasında yapılacak olan genel kurul öncesi tüm borçların ödeneceğini, özellikle futbolcu alacaklarının Cuma gününe kadar ödeneceğinin altını çizdi.
Kahveciler, önümüzdeki hafta içinde de A ve A2 takım futbolcu ve antrenörleri ile yemekte bir araya gelmeyi planladıklarını, ancak yemek öncesi hiçbir futbolcuya borçlu olmak istemediklerini söyledi

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur