1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkanlardan suç duyurusu
Başkanlardan suç duyurusu

Başkanlardan suç duyurusu

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da son günlerde birçok önemli oyuncunun kulüpten ayrılması sonrası kulübün eski başkanları devreye girerek polise suç duyurusunda bulundu

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da son günlerde birçok önemli oyuncunun kulüpten ayrılması sonrası kulübün eski başkanları devreye girerek polise suç duyurusunda bulundu. Eski başkanlar önceki gün bir araya geldikten sonra yaşanan gelişmelerin ardından polise suç duyurusunda bulundu, Mali Polis kulübün evraklarını denetlemek için kulübe geldi.

Başkanlar Kurulu devrede

Küçük Kaymaklı’da geçtiğimiz sezon forma giyen birçok önemli futbolcunun son günlerde gerek bonservisli gerekse serbest transfer hakkı ile kulüpten ayrılması sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili tüzüğe dayalı K.Kaymaklı Başkanlar Kurulu devreye girdi. Başkanlar kulüpte bir araya gelerek polise suç duyurusunda bulundu. Mali Polis kulübün evraklarına el koymak için dün kulübe geldi ancak kulüpte herhangi bir şey bulunamadı. Kulübün mali sekreteri ve kulüp müdürü ifade vermek ve defterleri vermek üzere polise çağrıldı.

KAYMAKLI’DA BAŞKANLAR DEVREYE GİRDİ… K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da birçok oyuncunun başka takımlara verilmesi sonrasında kaygı duyan kulübün eski başkanları devreye girdi. Başkanlar Kurulu polise suç duyurusunda bulundu, Mali Polis kulübün evraklarını denetlemek için harekete geçti

KTFF’ye başvuru hazırlığı

Yazılı olarak polise başvuran Başkanlar Kurulu’nun bu başvurusu üzerine başkanlar polise çağrılarak ifadeleri istendi. Başkanlar da ifade vermeye başlandı. Kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu’nun özellikle bonservisli transferlerde verdiği imzaların geçersiz sayılması için Başkanlar Kurulu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvuru hazırlığında oldukları öğrenildi.

 

 

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler