1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkanlar ilgi göstermedi
Başkanlar ilgi göstermedi

Başkanlar ilgi göstermedi

Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde dün akşam organize edilen ve eski başkanların davet edildiği toplantı katılımın az olması nedeni ile gerçekleşmedi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Tarihinin en kötü dönemlerinden bir tanesini geçiren Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde dün akşam organize edilen ve eski başkanların davet edildiği toplantı katılımın az olması nedeni ile gerçekleşmedi. Geçmiş dönemlerde başkanlık yapan isimlerden sadece dört kişi ve divan kurulu üyeleri dışında toplantıya katılan olmadı. Katılımın az olması nedeni ile sadece fikir alış verişinde bulunuldu.

Dört başkan katıldı
Çetinkaya’da geçtiğimiz akşam üçüncü kez gerçekleştirilen ve 13 Kasım Perşembe akşamına ertelen Olağan Üstü Genel Kurul’da kulüpte başkanlık yapmış isimlerin davet edileceği bir toplantı yapılması kararlaştırılmıştı. Bu karar doğrultusunda dün eski başkanlara kulübün içinde bulunduğu durumun aktarılacağı ve fikir alış verişinde bulunulacak bir toplantı daveti yapıldı. Kulüp lokalinde saat 16.30’a organize edilen toplantıya eski başkanlardan Tözün Tunalı, Ömer Arhun, Hasan Macila ve Eren Defteralı katıldı. Divan Kurulu Başkanı Veli Taşkıran ve üyeler Dr. Bülent Dizdarlı ile Ferdinç Kılıç’ın da hazır bulunduğu toplantı yeterli katılımın olmaması nedeni ile gerçekleşmedi.

Tunalı: “Eskiden ektiğimizi şimdi biçiyoruz”
Davete katılan eski başkanlardan Tözün Tunalı yaptığı değerlendirmede “Eskiden ektiklerimizi şimdi biçiyoruz” açıklamasında bulundu. Yaşanan süreçle ilgili olarak konuşan Tunalı, sarı kırmızılı camiada daha önce başkanlık görevine soyunan kişilerin bu mevkiyi siyasi amaçlar ve basamak olarak kullandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur