1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Basın bölümündeki yenilikler, çalışanları zorladı
Basın bölümündeki yenilikler, çalışanları zorladı

Basın bölümündeki yenilikler, çalışanları zorladı

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’ndaki bazı yenilikler, basın çalışanlarından eleştiri aldı. Basına ayrılan bölümde gerçekleştirilen tadilatta, çalışanların zor anlar yaşamasına neden olan bazı ayrıntıların gözden kaçtığı ifade edildi.  

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’ndaki tadilat çalışmalarının ardından tatilin son bulmasıyla ilk toplantısına ev sahipliği yapan kurulun basına ayrılan bölümü, basın mensuplarından geçer not almadı. 

Kurulun basına ayrılan bölümünden dert yanan bazı görevliler, koltukların oturma düzenini çok sıkışık bulurken, kürsüyü görüş mesafesinin ise neredeyse hiç olmadığına değinerek, memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Seyirci bölümüyle benzer şekilde tasarlanan basın bölümünde sandalyelerin hareketsiz oluşu, masaların sandalyelere göre daha yüksek ölçüde tasarlandığı yönündeki eleştirilerin yanında elektrik sisteminin de masalardan çok uzakta olduğu ifade edildi.

Oturduğu noktada milletvekilleri ve kürsüyü görmekte zorlanan basın mensupları, salona hakim olamadıklarını, salondan koparıldıklarını kaydettiler. 

sey.jpg
İzleyici Bölümü

basin-002.jpg
Basın Bölümü

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur
Etiketler :