1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Başhekim Dr. Kamiloğlu açıklama yaptı
Başhekim Dr. Kamiloğlu açıklama yaptı

Başhekim Dr. Kamiloğlu açıklama yaptı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki anjiyo makinesi dün sabah arızalandı

A+A-

Başhekim Dr. Kamiloğlu: “48 saat içinde tamir edilecek”

Didem MENTEŞ
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki anjiyo makinesi dün sabah arızalandı. Anjiyo olmak için hastaneye giden ve acil bir müdahale gerektirmeyen hastalar evlerine gönderilirken, anjiyo makinesinin tamiri için Türkiye ile irtibata geçildiği belirtildi. YENİDÜZEN’e konuşan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Başhekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu anjiyo makinesinin dün saat 09:30’da arızalandığını ve 48 saat içinde onarılacağını belirterek, acil vakalar durumunda hastaların başka bir hastaneye sevk edilebileceğini aktardı.

Konuyla ilgili olarak bir internet sitesinde bir hastanın ameliyat olması gerektiğini ancak eve gönderildiğine yönelik haberi, ‘abartı’ olarak değerlendiren Dr. Kamiloğlu, “söz konusu hasta tetkik amaçlı geldi, ameliyatlık bir durumu yoktu olsa başka hastaneye sevk edilirdi” dedi.

Kamiloğlu: “48 saat içinde tamir edilecek”
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Başhekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu anjiyo makinesinin dün saat 09:30’da arızalandığını belirterek, anjiyo makinesinin tamiri için Türkiye ile irtibata geçildiği aktardı. Makinenin 48 saat içinde tamir edileceğini belirten Kamiloğlu, bu sürede aciliyet içermeyen hastaların evlerine gönderildiğini söyledi.

Anjiyo makinesinin arızalanması nedeniyle dün bir hastanın ameliyathaneye alınacağına ancak alınmadan evine gönderilmesiyle ilgili bir internet sitesinde çıkan haberleri, ‘abartı’ olarak değerlendiren Kamiloğlu, “söz konusu hasta tetkik amaçlı geldi, ameliyatlık bir durumu yoktu” dedi. Dr. Kamiloğlu, şikayette bulunan hastanın acil durum içermediği için evine gönderildiğini belirterek, “eğer ameliyat gerekseydi başka bir hastaneye sevk ederdik ancak öyle bir durum yoktu, söylenenler abartıdır” dedi.

Bu haber toplam 3079 defa okunmuştur