“Başbakan, Gönyeli’ye küstü mü?”

“Başbakan, Gönyeli’ye küstü mü?”

Gönyeli Spor Kulübü başkan ve bazı yönetim kurulu üyeleri, kulüp olarak yaşadıkları sorunları ve yapmayı düşündükleri projelerini spor yazarlarına anlattılar

A+A-

Hüseyin KIRAL

Gönyeli Spor Kulüp başkanı Ömer Arabacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri İsmail Mıstıkoğlu ve Fahri Arabacıoğlu ile birlikte spor basınıyla yemekte bir araya geldi. Yemeğe ayrıca Gönyeli futbol takımının teknik direktörü İltaç Karayel ile yeni kurulan kadın basketbol takımı sorumluları Havva Arabacıoğlu, Huriye Güriz de katılarak sorunlarını aktardılar.

Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu yaptığı açıklamada, kulüp bünyesinde 300’ün üzerinde minik, yıldız, genç kategorilerinde sporcusu olduğunu, ancak ülkenin ilk sentetik stadının bakımsızlıktan atıl duruma geldiğini söyledi. Arabacıoğlu, özellikle Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan bu konuda bizzat yardım talep ettiklerini, ancak bu yardım taleplerine cevap bile alamadıklarının altını çizdi.

 

“Başbakana tüm uğraşlarımıza rağmen ulaşamadık”

Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu’nun, spor basını ile yemekte buluşmasında yaptığı açıklamada Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün, son iki sezondur Gönyeli’nin kapısından içeri girmediğini belirtirken, “Oysa bizim Başbakan’dan tek bir isteğimiz var, tüm kulüplere yaptığı yardım kadar bizlere de yapmasını istiyoruz” dedi. Kulüp olarak yaşadıkları tüm sorunları Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na yazılı ve sözlü olarak ilettiklerinin altını çizen Arabacıoğlu, “Konu Başbakan Hüseyin Özgürgün’e herhalde aktarılmadı diye düşünüyoruz” dedi. Konular aktarılmış olsa sporu bu kadar çok seven bir insanın konuya bu kadar duyarsız kalmayacağını düşündüklerini açıklayan Ömer Arabacıoğlu, “konular başbakana aktarıldıysa da demek ki Başbakan Gönyeli’ye küstür” dedi.

 

“Belediyeden 5 milyonluk katkı”

Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu, kulübün bundan sonraki süreçte daha sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için projeler ürettiklerini ve bu projelerine Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ve meclis üyelerinin sıcak bakarak beş milyon (5 milyon) TL’lik katkı yapacaklarını söyledi. Arabacıoğlu, Yalçın Park ve Gönyeli kulüp binasının olduğu arsa üzerine beş katlı modern bir yapı yapılacağını ve bu yapının tamamlanana kadar Gönyeli eski belediye binasına taşınacaklarını söyledi. Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu, “Projenin tamamlanması ile birlikte Gönyeli’nin kişilere endeksli kalmadan sürdüreceğini” söyledi.

Bu haber toplam 2244 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.