1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başarının mimarlarına teşekkür edildi
Başarının mimarlarına teşekkür edildi

Başarının mimarlarına teşekkür edildi

Yenicami yönetimi geride bıraktığımız sezon başarılı olan tüm yaş kategorilerindeki antrenörlerine plaket takdim etti

A+A-

2014 – 2015 futbol sezonunda tüm yaş kategorilerinde şampiyon olma başarısı gösteren Yenicami Ağdelen Kulübü, geçtiğimiz gece düzenlediği yemekte başarılı antrenörlerine teşekkür plaketi takdim etti. Yenicami başkanı Kaan Kaner’in yurtdışında olması sebebiyle katılamadığı gecede A, A2, U15, U12, U10 ve U8 takımları ile başarılı olan antrenörlere plaketleri takdim edildi.

Altay katılmadı
Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında başkanlık görevini üstlenen, yeni yönetimde Asbaşkan olarak görev yapan Enver Kahveciler yaptığı konuşmada antrenörlere gösterdikleri çaba ve elde edilen başarılardan dolayı teşekkür etti. A takım ile Süper Kupa, Süper Lig ve Kıbrıs Kupası şampiyonluğu elde eden Turan Altay’ın davet edildiği ancak kendisinin katılmayacağını ilettiği geceye yine A takım teknik heyetinde yer alan Kemal Yürekli ve Ali Erkan katılmazken, teknik heyetten Ahmet Dümenci ve Ozan Uzuntürk geceye katılarak plaketlerini aldılar.

Hizmetlere teşekkür edildi
A2 takımın şampiyonluğunda pay sahibi olan Osman Emiroğlu, Emre Perçinci, Çağan Çerkez, U15 ligi şampiyonu takımın antrenörleri Özgü Bayraktar ve Burcan Cantaş, U12 takım antrenörü Oğuz Karayel, U10 takım antrenörü Hüseyin Güneralp ve U8 takım antrenörleri İsmail Pirgalı ile Şefik Şanlıtürk’e teşekkür plaketleri Yenicami yöneticileri tarafından takdim edildi ve “Geçtiğimiz yıl kulübümüze verdiğiniz hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz” denildi.

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur