1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Başarılı personele plaket
Başarılı personele plaket

Başarılı personele plaket

Limasol Bankası başarılı personelini ödüllendirmeye devam ediyor

A+A-

 “Müşteri Odaklı” aktif çalışma stratejisi, her kesime hitap eden cazip kredi ürünleri, alternatif hazine ürünleriyle portföyünü geliştiren Limasol Bankası, müşterileri yanısıra personeli için de motivasyon arttırıcı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yıl öncesi dönemsel hedeflerini başarıyla tamamlayan ve ödüllerini alan 14 personele ek olarak, yılın son haftalarında performansını yükselterek ödül almaya hak kazanan 6 çalışana daha ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Limasol Bankası Genel Müdürlük Kültür salonunda düzenlenen ödül töreninde bireysel hedefleri başarı ile tamamlayan personele plaketleri Banka Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve Banka Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu tarafından taktim edildi.

Törende söz alan Banka Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu; "Bankamızda performans yönetimi ölçülebilir, net ve ulaşılabilir hedefler üzerinden değerlendirilmekedir. İş hedefleri dışında tüm çalışanlarımızın süreç iyileştirme ve verimliliğe yönelik fikirleri, proje başarıları, Banka dışında sağladıkları temsil başarısı gibi kategorilerde Bankamıza sağladıkları katkıda bizleri ayrıca gururlandırmaktadır” dedi.

Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise ödül töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi:  “Yüksek performansı özendiren sistemimiz, hem Bankamızın kurumsal hedeflerinin hem de çalışanlarımızın bireysel kariyer planlarının gelişimi ve desteklenmesinde önem teşkil etmektedir.  Çalışanlarımızın bireysel performans hedeflerini kurumsal hedeflerle bütünleştirerek  potansiyellerini üst düzeyde kullanmalarını istiyoruz. Ne mutlu ki, görevlerini başarıyla tamamlayan arkadaşlarımıza ödüllerini takdim etmek için yeniden  bir araya geldik. Bu başarıya imza atan tüm çalışanlarımızı tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederim”.

İlgili ödül töreni başarı elde eden personel ve şube müdürleri ile birlikte; toplu anı fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

 

Bu haber toplam 2108 defa okunmuştur
Etiketler :