Başarı = Play-out dışı

Başarı = Play-out dışı

Küçük Kaymaklı ikinci yarı hazırlıklarını Emre Perçinci nezaretinde yoğun bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

Teknik adamlık görevine Emre Perçinci’yi getiren Küçük Kaymaklı, ikinci yarı hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Yeşil siyahlı ekip dünü çift idmanla tamamladı. Yabancı oyunculardan Asare vize sorunu yaşadığı için çalışmalarda yer almadı. Oyuncunun bugün takıma dahil olması bekleniyor. İlk yarı sonuna doğru yaşanan sıkıntılardan dolayı takımdan ayrılma kararı alan bazı oyuncularla yaşana sorunlar çözülürken, oyuncular takıma dahil oldu.

 

Perçinci: “Play-out dışında kalırsak başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz”

Küçük Kaymaklı’da göreve getirilen Emre Perçinci yaptığı açıklamada “Hep birlikte büyük bir sorumluluk alarak bu sahaya çıkıyorsak, elimizden geleni hep birlikte yapacağız” dedi. Küçük Kaymaklı futbolcularının değerli olduğunu, kendilerinin camianın değerini sahada arttırmak için çalışacaklarını belirten Perçinci, “Ligi Play-out dışında bitirdiğimiz takdirde başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini belirten Emre Perçinci, forvet ve orta sahaya transfer yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.