1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başarı memnuniyet yarattı
Başarı memnuniyet yarattı

Başarı memnuniyet yarattı

Triatlet Murat Çiftçi’nin Larnaka Triatlonu’nda olimpik mesafede bronz madalya kazanması, hem kulübünde hem de kamuoyunda büyük sevinç yarattı.

A+A-

Triatlet Murat Çiftçi’nin Larnaka Triatlonu’nda olimpik mesafede bronz madalya kazanması, hem kulübünde hem de kamuoyunda büyük sevinç yarattı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Larnaka Triatlonu’nda bir buçuk kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşudan oluşan olimpik triatlonda yarışan Aspava Spor Kulübü sporcusu Murat Çiftçi, üçüncü olarak, bu yılın ilk olimpik triatlonunda madalya kazanan sporcu oldu.

Korkut: “Devamı için çalışacağız”
Aspava Spor Kulübü Başkanı Mustafa Korkut yaptığı açıklamada, Larnaka Maratonu’nda yarışan tüm sporcuları kutladığını belirterek, Murat Çiftçi’nin olimpik mesafede elde ettiği üçüncülüğün önemine dikkat çekti ve bunun devamının gelmesi için kulüp olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Aspava: “Mutluluk duyduk”
Yüzme ve triatlon denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Caner Aspava ise Larnaka Maratonu’nda yarışan sporcuları kutladı. Aspava Spor Kulübü sporcusu Murat Çiftçi’nin olimpik triatlonda bu yılın ilk madalyasını kazanmasından dolayı büyük sevinç ve mutluluk duyduğunu söyleyen Aspava, “Murat’a bundan sonraki yarışlarında başarılar” dilerim” dedi.  Öte yandan takım arkadaşı Yankı Karadağlı ise, Murat’ın çok başarılı bir yarış çıkardığını ve bronz madalyayı hak ettiğini belirterek, önümüzdeki yarışlarda daha başarılı olacağına inandığını söyledi.

Tüfekçi: “Daha sık katılmak gerek”
Tüfekçi Spor Kulübü adına bir açıklama yapan Gülen Tüfekçi ise Murat Çiftçi’nin güzel bir sonuç aldığını ve bu tip sonuçların kendilerini mutlu olduğunu belirtti.
Bu tip organizasyonlara daha sık katılmak gerektiğinin altını çizen Tüfekçi, Murat Çiftçi’ye tiratlon sporunu yapanlara başarılar diledi.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur