“Başarı için çok çalışmamız gerekiyor”

“Başarı için çok çalışmamız gerekiyor”

Tecrübeli oyuncu Erbay Bertiz, Binatlı’ya transferini değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekibi Binatlı, serbest transfer hakkını kullanan tecrübeli oyuncu Erbay Bertiz’le geçtiğimiz haftalarda yeni sezon için anlaşmaya varmıştı. Erbay Bertiz, yeni takımına transferini değerlendirerek, köklü bir takıma geldiğini ve hedeflerinin bu sezon koşan ve mücadele eden bir takım olduğunu ifade etti.

 

Bertiz: “Hedefimiz koşan ve mücadele eden bir takım olmak”

Deneyimli oyuncu Erbay Bertiz, geçtiğimiz sezon Binatlı’nın sıkıntılı bir sezon geçirdiğini hatırlatarak, bu sezon aynı sıkıntıların yaşanmaması için çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Hedeflerinin az gol yiyen takım bir görüntüsi çizmek olduğunu belirten Erbay Bertiz, hem içerde, hem de dışarda koşan ve mücadele eden bir takım olmayı amaçladıklarının altını çizdi.

 

“Edindiğim tecrübeleri takıma kazandırmak istiyorum”

Serbest transfer hakkını kullanarak Binatlı’ya transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu, arkadaşlarıyla birlikte takımdaki fiziksel kaliteyi yükseltmek istediklerini dile getirdi. Bertiz, “Başarılı olmak için fiziksel kaliteyi yükseltmek şarttır. Yoksa başarı hayal olur. El birliğiyle çalışıp, takımı birlikte başarıya taşıyacağız. Bende bugüne kadar elde ettiğim tecrübelerimle ve oynayacağım iyi futbolla takımıma katkı sağlamak istiyorum” dedi.

 

İmzayı önümüzdeki hafta atacak

Geçtiğimiz haftalarda Binatlı ile prensip anlaşmasına varan Erbay Bertiz, kendisini sarı yeşilli kulübe resmi olarak bağlayacağı imzayı gelecek hafta içerisinde atması bekleniyor.

 

Yenicami formasıyla 6 kupa kaldırdı

Tecrübeli oyuncu Erbay Bertiz, son 4 sezondur giydiği Yenicami formasıyla toplamda 6 kupa kazandı. Son yıllarda kupaya doyan oyuncu, Yenicami formasıyla 3 kez lig şampiyonluğu, 2 kez Süper Kupa, 1 kez de Kıbrıs Kupası’nı kaldırmayı başardı. 

Bu haber toplam 1940 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.