1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Başarı için çalışıyoruz”
“Başarı için çalışıyoruz”

“Başarı için çalışıyoruz”

K-Pet Birinci Lig’e şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Hamitköy’de takımı çalıştıran Ahmet Sakallı, yeni sezon hazırlıkları ve yeni sezon hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’e şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Hamitköy’de takımı çalıştıran Ahmet Sakallı, yeni sezon hazırlıkları ve yeni sezon hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sakallı, Bu sezon taraftarlarına bayram havası yaşatmak istediklerini, bu yüzden çalışmalarının başarı odaklı olduğunu söyledi.

 

Sakallı: “Özverili ve sıkı bir şekilde çalışıyoruz”

Ahmet Sakallı, "Öncelikle başta Hamitköy ve futbol camiası olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlarım. Biz yeni sezonda taraftarlarıma bayram yaşatacağız. Bunu başarmak için de özverili ve sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan bugün de önce antrenman yapıp sonra futbolcularımızla bayramlaşacağız. Başkanımız Evren Mannaş ve yöneticilerimizin özverili çalışmaları, bizlerin rahat çalışmamızı sağlıyor” dedi.

 

“Özellikle hücum hattına transfer yapacağız”

Ahmet Sakallı, konuşmasının devamında transfer çalışmalarına da yer verdi. Sakallı; “Futbolcularımın, bugüne kadar olan süreçte, antrenmanlara katılımlarından, hırslarından ve hazırlık maçlarındaki performanslarından memnunum. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüyoruz. Özellikle hücum hattına 1 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunun için de Türkiyeli futbolcu hakkımızı kullanacağız. Türkiye’li futbolcu denemek için de hazırlık maçları oynayacağız. 5 Eylül'de Gönyeli ile oynayacağımız hazırlık maçında da ilk kez Esat Erdoğmuş Stadı'na girmiş olacağız" şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1588 defa okunmuştur
Etiketler :