1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. "Barışmadı diye" öldürdü
"Barışmadı diye" öldürdü

"Barışmadı diye" öldürdü

Gülbahar Ulutan cinayetinde “katil” zanlısı Fatih Çıkrıkçı 2 gün sonra yakalandı. “Taammüden adam öldürme”  suçlamasıyla dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk

A+A-

 Gönyeli’de 31 Ekim’de meydana gelen Gülbahar Ulutan cinayetiyle ilgili olarak her yerde aranan katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı, 2 gün sonra yakalandı.

Alayköy Sanayi Bölgesi'nde Mehmet Isırgan’a ait boş bir çiftlik evinin içerisinde bulunduğu sırada görülen Çıkrıkçı, polis tarafından tespit edilerek tutuklandı. Mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün ek tutukluluk alındı

Çıkrıkçı’nın tutuklanmasının ardından cinayet sonrasıyla ilgili sır perdesi de aralandı.

 

Cinayet yerinde ‘canlandırma’

Polis tarafından tespit edilen katil zanlısı, cinayetin işlendiği bölgeye götürülerek ‘canlandırma’ yapıldı.

Oldukça soğukkanlı olduğu gözlemlenen zanlı, polislere cinayetin ayrıntılarını anlattı.

Önce cinayet evinin yakınındaki parka götürülen katil zanlısı, ardından telefonunu attığı bölgeye, son olarak da saklandığı eve gitti.

Burada sakladığı kanlı kıyafetleri polise gösterdi. Olay Yeri İnceleme Ekipleri evden 2 kutu delil topladı.

 

Cep telefonunu çöp kutusuna attı

Elde edilen bilgiye göre; Çıkrıkçı, Ulutan’ı öldürdükten sonra bölgeden koşarak uzaklaştı.

Olay yerinin hemen yakınındaki parkta bisikletini bırakan Çıkrıkçı, buradan arka sokağa geçti.

Çıkrıkçı, cep telefonunu yol kenarındaki çöp kutusuna attı.

 

İşvereninin evinde saklandı…

Ardından Gönyeli’de işvereni Cenk Soykal’a ait bahçe evinde saklandı.

Çıkrıkçı kanlı kıyafetlerini buraya saklarken, polisin kendini arama ihtimaline karşı tanınmamak için giysilerini de değişti.

Çıkrıkçı’nın cinayet gecesini orada geçirdiği öğrenildi. 1 gece işvereninin bahçe evinde saklanan Çıkrıkçı, ev sahipleri tarafından ise fark edilmedi.

Havanın aydınlanmasıyla evden ayrılan Çıkrıkçı, buradan Alayköy’e gitti.

 

Alayköy’de tespit edildi

Cinayetin ardından Çıkrıkçı, Alayköy Sanayi Bölgesi’nde Mehmet Isırgan’a ait boş bahçe evinde tespit edildi.

Çıkrıkçı, ihbar üzerine yakalandı.

 


Saat 17.15

Gönyeli’de 31 Ekim’de Gülbahar Çıkrıkçı’yı defalarca bıçaklayarak öldüren Fatih Çıkrıkçı bugün “Taammüden adam öldürme”  suçlamasıyla Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube’de görev yapan Müfettiş Muavini Emirali Gürler olayla ilgili bulguları aktardı. Gürler, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın 31 Ekim’de saat 10.30’da Gönyeli’de Akgünler Sokak’ta ayrıldığı kız arkadaşı olan Gülbahar Ulutan’ı, kendisiyle barışmadığı gerekçesiyle tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla, vücudunun muhtelif yerlerine defalarca sokup, öldürdüğünü belirtti.

Gürler, zanlının dün saklandığı yerde bulunup, tutuklandığını ve gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğini mahkemeye aktardı. Gürler, alınması gereken ifadeler, aranan emareler olduğuna vurgu yapıp, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı Fatih Çıkrıkçı, avukatı olmadığını ve bir şey söylemek istemediğini söyledi.    

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

 


 

uu-009.jpg

Cinayet zanlısı Fatih Çıkrıkçı polis ekipleri tarafından cinayetin işlendiği bölgeye götürülerek "canlandırma" yapıldı. Zanlının polislere cinayetin ayrıntılarını anlattığı belirtiliyor.

cep.jpg

Çıkrıkçı'nın olay günü cep telefonunu attığı yer. 

park-001.jpg

Çıkrıkçı'nın Gülbahar Ulutan'ın çalıştığı evi gözetlediği parkta da canlandırma yapıldı.

ev-005.jpg

Cinayet zanlısı Çıkrıkçı'nın bir süre burada saklandığı düşünülüyor.

pp-014.jpg

 


Didem MENTEŞ

Gönyeli’de 31 Ekim’de 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan’ı bıçaklayarak öldüren ‘eski sevgili’ Fatih Çıkrıkçı'nın arama çalışmaları sonuç verdi.  Bir haftadır takip ettiği Gülbahar Ulutan’ı önceki gün temizlik yapmaya gittiği evde darp edip ardından 13 yerinden bıçaklayan Çıkrıkçı, iki gün sonra Alayköy'de tespit edildi. 

Katil zanlısının  fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşan Polis Teşkilatı, geniş çaplı sürdürülen arama çalışmaları dün gün boyunca sürdürmüştü.

Çıkrıkçı’nın gidebileceği her noktaya bakılırken, dün toprağa verilen Gülbahar Ulutan’ın cenaze töreninde 4 sivil polis gözetim yapmıştı.

 

Katil zanlısının yeni fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşan Polis Teşkilatı, geniş çaplı sürdürülen arama çalışmaları dün gün boyunca sürdürmüştü. Zanlı bugün yakalandı

Bu arada cinayete kurban giden Gülbahar Ulutan, dün Lefkoşa’da toprağa verildi. Cenaze törenini 4 sivil polisin de izlediği görüldü. Polisler, cenazenin sonuna kadar etrafı gözetleyerek ailenin dağılmasıyla törenden ayrıldı.

Neler olmuştu?

Hatırlanacağı üzere 45 yaşındaki Gülbahar Ulutan, temizlik yapmaya gittiği Görkem Münüroğlu’na ait evde öldürülmüştü. Olayın ardından Ulutan’ın ‘eski sevgilisi’ katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı koşarak olay yerinden kaçmıştı. 

Polis zanlının fotoğrafını yayınlayarak, katil zanlısı olarak ilan ettiği Çıkrıkçı’yı görenlerin en yakın polis karakoluna bildirilmesini istemişti.

Bölge sakinleri, cinayet öncesinde ‘imdat’ diye çığlık duyduklarını ardından da evin arka kısmından kaçan bir erkek şahıs gördüklerini anlatmıştı. Cinayete kurban giden kadının önce darp edildiği ardından da bıçaklanarak, öldürüldüğü belirtilmişti. Görgü tanıkları bahçe duvarından atlayarak, olay yerinden kaçan zanlının üzerinde kareli gömlek ve mavi renk kot pantolon bulunduğunu aktarmıştı..

Bu haber toplam 11493 defa okunmuştur
İlgili Haberler