1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. BARIŞ ZİNCİRİ'NE DEVAM
BARIŞ ZİNCİRİ'NE DEVAM

BARIŞ ZİNCİRİ'NE DEVAM

Kıbrıs'ın ortak geleceği için kenetlenen UniteCyprusNow  grubu yeniden Ledra/Lokmacı barikatında buluştu,

A+A-

Kıbrıs'ın ortak geleceği için kenetlenen UniteCyprusNow  grubu yeniden Ledra/Lokmacı barikatında buluştu, bir kez daha insan zinciri oluşturdu, liderlere "Birleşik Kıbrıs için sonuç alınız" mesajı verdi.

u1-001.jpg

Lefkoşa'daki ara bölgede haftalardır bir araya gelen barışseverler; şarkıları, oyunları, dansları ve Kıbrıs'ın ortak geleceğine adanmış yürekleri ile sıcağa aldırmadı, yine eylemlerini yaptı.

u2-001.jpg

Ledra ve Lokmacı barikatlarının birleşme noktasında buluşan Kıbrıslı yurtseverlere Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman da katılarak destek verdi.

u3-001.jpg

CTP ilçe başkanları, genel sekreter Erdoğan Sorakın, milletvekilleri Doğuş Derya ve Birikim Özgür'ün yer aldığı grup, bir süre eylemcilerle sohbet etti.

u4.jpg

Şarkılar, davullar, düdük sesleri, oyunlar arasında çok dilli barış mesajları verilen eylemde, yine uzun bir insan zinciri oluşturuldu.

u5.jpg

u6.jpg

u7.jpg

u8.jpg

Bu haber toplam 2764 defa okunmuştur
Kıbrıs’ın ortak geleceği için el ele

Kıbrıs’ın ortak geleceği için el ele

Kıbrıs'ın ortak geleceği için kenetlenen UniteCyprusNow grubu yeniden Ledra/Lokmacı barikatında buluştu, bir kez daha insan zinciri oluşturdu, liderlere "Birleşik Kıbrıs için sonuç alınız" mesajı verdi.