1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bardakko Sahası aralarını açtı
Bardakko Sahası aralarını açtı

Bardakko Sahası aralarını açtı

Turnuçlu Spor Kulübü ile Vadili Spor Kulübü’nün arası Turunçlu Hasan Bardakko Stadı kullanımı yüzünden açıldı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Turnuçlu Spor Kulübü ile Vadili Spor Kulübü’nün arası Turunçlu Hasan Bardakko Stadı kullanımı yüzünden açıldı. Geçtiğimiz hafta yağan yağmurlar nedeni ile stadın zemininin korunması adına Vadili Spor Kulübü’nden idman yapmamasını rica eden Turunçlu Spor Kulübü, Vadili’nin uyarıya rağmen stada girmesini polise şikayet etti ve Vadili’yi sahadan çıkarttı.

“İki şartımızı yerine getirmediler”
Konu ile ilgili olarak Turunçlu’nun yaptığı açıklama bir önceki yönetimin çim ekimini yaptığı, tellenmesini Vadili Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Hasan Bardakko Stadı’nın bakımının belediye tarafından yapıldığı belirtildi. Turunçlu’nun izni ile 4 aydır Vadili’nin sahayı kullandığı belirtilen açıklamada, saha zemininin bozulmaması için yağmurlu günlerde antrenman yapılmaması ve kullanılan elektriği ödemeleri halinde hiçbir maddi beklenti içerisine girmeden saha kullanımında sıkıntı yaşanmayacağını ilettiklerini ancak bu şartlara Vadili’nin uymadığı kaydedildi.

“İki köy arasını açmaya çalışıyorlar”
25 Kasım günü yağan şiddetli yağmurlar sonrasında Vadili’nin o gün için sahayı kullanmamasını istediklerini belirten Turunçlu, o gün saat 18.00’de Vadili’nin kilitleri kırıp projektörleri yakarak sahaya girdiğini, polis ile birlikte Vadili’nin sahadan çıkarıldığı açıklandı. Maddi bir zarar talebinde bulunmadıklarını ancak Vadili’nin yaptığı açıklamalarla iki köy arasındaki dostluğun bozmaya çalışıldığı belirtilen açıklamada Turunçlu olarak Futbol Federasyonu, Spor Dairesi, Vadili Spor Kulübü ve Belediyesi’ne Vadili’nin bir daha sahalarına girmemesi gerektiğini bildirdikleri belirtildi.

“Cahitoğlu’nun ricası ile müsade ettik”
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nun ricası ile Vadili’ye devre arasına kadar haftada 2 antrenman ve iki maç için sahayı verdiklerini belirten Turunçlu, Vadili köy halkı ve Vadili Spor Kulübü’nün kurumsal kimliği ile bir sorunları olmadığını ancak Vadili başkanı ve yönetim kurulunu artık muhatap almayacaklarını duyurdular.

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur