1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bankalarda şampiyon Limasol
Bankalarda şampiyon Limasol

Bankalarda şampiyon Limasol

Bankalarda şampiyon Limasol

A+A-

12’nci Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 12’ncisi gerçekleşen ‘Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’, 18 Ekim Salı akşamı oynanan üçüncülük ve final maçları ile sona erdi. Turnuvada, arka arkaya dördüncü şampiyonluğunu kazanan Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın ardından ikinciliği Capital Bank, üçüncülüğü Asbank kazandı.

ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ ŞAMPİYONLUK
Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan turnuvanın final maçında Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Capital Bank karşılaştı. Her iki banka personelinin yoğun bir katılım gösterdiği ve renkli görüntüler oluşturduğu final maçının ilk devresi Limasol’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci devrede de bir gol bulan Limasol Türk Kooperatif Bankası maçı 3-0 kazanarak turnuvada üst üste dördüncü kez şampiyonluğunu ilan etti. Final maçı öncesinde ise üçüncülük karşılaşması oynandı. Asbank ile Nova Bank’ın karşılaştığı maçtan galibiyetle ayrılan Asbank, turnuvayı üçüncü tamamlarken Nova Bank dördüncülük ünvanını elde etti.

RAHMİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Maçların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri törenle takdim edildi. Törende kısa bir konuşma yapan Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu, turnuvaya katılarak destek veren tüm bankaları ve tüm futbolcuları tebrik ederek, yıllardır geleneksel olarak düzenlenen bu turnuvanın bu yıl da başarıyla tamamlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÖDÜL TÖRENİ
Turnuvada son dört yılın değişmeyen şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası’na kupasını KKTC Merkez Bankası Başkanı Dr. Bilal San, turnuva ikincisi Capital Bank’a ise kupasını merhum Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun eşi Ayla Müderrisoğlu takdim etti. Turnuvada üçüncü olan Asbank ise kupasını Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu’dan aldı.

EN CENTİLMEN TAKIM İKTİSAT BANKASI
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda en centilmen takım ve gol kralı ödülleri de sahiplerini buldu. Kıbrıs İktisat Bankası, turnuvayı hiç kart görmeden tamamlayarak, en centilmen takım ünvanını kazandı. İktisat Bankası’na plaketini Asbank Yönetim Kurulu Başkanı Taştan Altuner takdim etti.

GOL KRALI ASBANK’TAN
Turnuvada ‘Gol Kralı’ ünvanını ise 7 maçta attığı 18 golle Asbank takımından 2 numaralı formanın sahibi Salih Vurulmaz elde etti. Vurulmaz plaketini Göçmenköy Spor Kulübü Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı’nın elinden aldı.

Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 286. Sayısı

Adres Kıbrıs 286. Sayısı