1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda mücadele başladı
Bankalarda mücadele başladı

Bankalarda mücadele başladı

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 2. gün maçları yapıldı.

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z.  Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 2. gün maçları yapıldı.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda oynanan turnuvada geçtiğimiz akşam A ve C Grubu’nda birer maç oynandı. A Grubu’nda Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) karşı karşıya geldi. Rakibine oranla çok daha iyi bir futbol ortaya koyan Limasol Türk Kooperatif Bankası, karşılaşmayı 8-1 kazanmayı başardı ve turnuvaya iyi bir giriş yaptı.
Gecenin ikinci maçında C Grubu’nun iki iddialı takımı karşılaştı. Near East Bank ile Vakıflar Bankası’nı karşı karşıya getiren ve son dakikalara kadar heyecan yaşanan maçı 6-4’lük skorla Near East Bank kazandı.
Türk Bankası tarafından düzenlenen 10’uncu Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda, geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Asya Rıdvanoğlu için turnuva boyunca 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Vefatı dolayısı ile bankacılık sektörünü yasa boğan Asya Rıdvanoğlu KKTC Merkez Bankası’nda hizmet vermekteydi.

Yarın
19.00-20.00: Creditwest-KKTC Ziraat Bankası (B Grubu)
20.00-21.00: KKTC Merkez Bankası-Universal Bank (B Grubu)

Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur