1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda kısır gün
Bankalarda kısır gün

Bankalarda kısır gün

Turnuvanın beşinci gün maçlarında KKTC Merkez Bankası ve Türk Bankası rakiplerini mağlup etti.

A+A-

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın beşinci gününde 2 maçta toplam 9 gol atıldı. Turnuvanın beşinci gün maçlarında KKTC Merkez Bankası ve Türk Bankası rakiplerini mağlup etti.

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın ilk haftası tamamlandı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvanın beşinci gün maçlarında iki karşılaşmada kale ağları toplamda sadece 9 kez havalandı.

Zorlu mücadeleler 
Göçmenköy Halı Sahası’nda yapılan maçlarda Türk Bankası ve KKTC Merkez Bankası rakiplerini mağlup etti. B grubu maçında Türk Bankası ile Asbank karşılaştı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi, takım kaptanı Mustafa Eren’in maçın ilk dakikalarında attığı golle, 1-0’lık skorla kazanan taraf Türk Bankası oldu. C grubunda mücadele eden KKTC Merkez Bankası ile Capital Bank arasındaki karşılaşmanın galibi KKTC Merkez Bankası oldu. Merkez Bankası, turnuvaya bu yıl ilk kez katılan rakibini 6-2 mağlup etti. 

Salı günü 2 maç
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 8 Eylül 2015 Salı günü iki karşılaşma ile devam edilecek. Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanacak ikinci hafta maçların programı şöyle:
Saat 19.00: Kooperatif Merkez Bankası-Creditwest Bank
Saat 20.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası-Türkiye Halk Bankası

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur