1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda gollü maçlar
Bankalarda gollü maçlar

Bankalarda gollü maçlar

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak, Aykut Z. Müderrisoğlu anısına düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci hafta maçlarına önceki gün oynanan iki karşılaşma ile devam edildi.

A+A-

A ve C grubunda oynanan iki mücadelede kale ağları toplam 16 kez havalandı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvada 18 takım üç grupta mücadele ediyor. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar ile birlikte en iyi 2 üçüncü takım bir üst tura yükselecek.
Göçmenköy Halı Sahası’nda yapılan maçlarda A grubunda Near East Bank, C grubunda Türkiye İş Bankası rakiplerini mağlup etti. Gecenin ilk maçında Near East Bank, İktisat Bankası’nı çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda 5-4 mağlup etti. C grubunda oynanan maçta Türkiye İş Bankası ile TEB karşılaştı. Türkiye İş Bankası rakibini 6-1’lik skorla geçti.
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 11 Eylül 2015 Cuma günü B grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanacak maçların programı şöyle:  Türk Bankası-Novabank, Asbank-Universal Bank

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur