1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalarda goller devam ediyor
Bankalarda goller devam ediyor

Bankalarda goller devam ediyor

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda üçüncü hafta heyecanı önceki gün oynanan iki karşılaşma ile başladı.

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda üçüncü hafta heyecanı önceki gün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvanın üçüncü haftanın açılış maçlarında A grubunda Limasol Türk Kooperatif Bankası, B grubunda Türkiye Garanti Bankası rakiplerini yendi. 

Göçmenköy Halı Sahası’nda yapılan ve iki maçta kale ağlarının 26 kez havalandığı maçlarda Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Türkiye Garanti Bankası günün galip gelen takımları oldu. Gecenin ilk maçı son iki turnuvanın şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası ile İktisat Bankası arasında oynandı. Karşılaşmayı Limasol Türk Kooperatif Bankası 9-1 kazandı. Turnuvanın iddialı takımlarından olan Türkiye Garanti Bankası, rakibi Faisal İslam Bankası’nı 11-5’lik skorla geçti. 

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 16 Eylül 2015 Çarşamba akşamı C grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Maçların programı şöyle:

Saat 19.00: Türkiye İş Bankası-Şekerbank
Saat 20.00: TEB-KKTC Merkez Bankası

Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur