1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bankalar sahaya iniyor
Bankalar sahaya iniyor

Bankalar sahaya iniyor

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl 31 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak

A+A-


Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl 31 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak. Bu yıl 11.’si düzenlenecek olan turnuva için kura çekimi, takım temsilcilerinin katılımı ile geçtiğimiz gün Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapıldı. Organizasyonun yapılacağı sahanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı turnuva, yaklaşık bir ay sürecek. Turnuvada 18 takım, üç grup halinde mücadele edecek.  Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ile birlikte en iyi 2 üçüncü takım bir üst tura çıkacak. 

Türk Bankası’ndan yapılan açıklamada “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm sektörümüzü bir çatı altında topladığımız halı saha turnuvamızı, sektörümüzün ve bankamızın yetiştirdiği, mesleki değerleri tavizsiz uygulayan, profesyonel bankacı örneğinin en iyilerinden Aykut Zeki Müderrisoğlu’nu anmak adına gerçekleştiriyoruz. Sektörümüzün geleneksel buluşması halini alan turnuvamız sayesinde Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun yaşamı boyunca ortaya koyduğu değerleri ve ilkeleri de yaşatma şansına erişiyoruz. Bizlerle aynı amaç çerçevesinde buluşan ve turnuvaya katılımları ile destek veren tüm bankalara teşekkür ederiz” denildi.
Ülkemizdeki bankacılık sektörünün bir buluşması halini de almış olan turnuvaya katılan bankalar ve oluşan gruplar şu şekilde:

A GRUBU: Limasol Türk Kooperatif Bankası, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Türkiye Halk Bankası, İktisat Bankası, Creditwest Bank, Near East Bank

B GRUBU: Türkiye Garanti Bankası, Nova Bank, Türk Bankası, Asbank, Universal Bank, Faisal İslam Bankası

C GRUBU: Türkiye İş Bankası, T.C. Ziraat Bankası, KKTC Merkez Bankası, Şeker Bank, TEB, Capital Bank

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur