1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Balık Av Malzemeleri
Balık Av Malzemeleri

Balık Av Malzemeleri

Balıkçı ve balık tutkunları için Ali Emmi kaliteli balık av malzemelerini bir araya getiriyor

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

İnsanların eski çağlardan beri balık avladıklar dört tarafı sularla çevrili ülkemizde, balıkçı ve balık tutmaya meraklı kitlenin giderek arttığını görüyoruz. Balıkçı ve balık tutkunları için Ali Emmi kaliteli balık av malzemelerini bir araya getiriyor. Ekmeğini ve huzurunu bir oltanın ucunda bulmak isteyenler için kaliteli ve uygun fiyatlı av malzemeleri sitemizde sunuluyor.

Balık avlamak için günümüzde balık avı malzemeleri çokça üretilmeye başlanmıştır. Balık av malzemeleri dendiğinde farklı malzemeler akla gelir. Balıkçılık ile ilgili her çeşit malzeme ve aksesuarı bulabileceğiniz Ali Emmi hem amatör hem profesyonel balıkçılara hitap eden ürünleri ile avınızı kolaylaştıracak. Olta makinelerinden, misina ve iplere, suni yemlerden kamış sehpalara, her türlü yemleme ekipmanlarından yedek parça ve aksesuarlarına kadar balık avı ile ilgili aradığınız her şey bir tık uzağınızda. Balık avı malzemelerinin başında, balıkları tuzağa düşürmek için suni veya doğal yemler geliyor. Surf ve spin tarzı avlar için balık yeminizi fırlatma aşamasında olta misinasının kafadan boşalmasını sağlarken, boşluksuz bir şekilde boşalmasını sağlayan Abs anti- backlash sistem suni yemlerinizin daha uzun mesafelere ulaşmasında etkilidir. Birbirinden farklı markaların olta makinalarının ayırt edici özelliklerinden biri uca doğru genişleyen büyük makara misinanın düzenli boşalmasını sağlayan ve kıvrılmasını önleyen sistemdir. Böylece daha uzun mesafelere atış yapmanızı sağlar. Derin deniz ve jig avları için ideal olan olta makineleri misinanın kıvrılmasının engellemenin yanı sıra misina yatağı ve misina yatağı arasındaki sürtünmenin azalmasına yardımcı olur.

Avcılıkta en önemli ekipmanlardan biri de avcı yeleğidir. Avcı yeleği, farklı hava koşullarına karşı koruma amaçlı olması ve kolay giyilip çıkarılması sebebiyle ideal bir giysidir. En önemli av kıyafetlerinden biri olan avcı yeleği, sizi kazalara karşı korumanın yanı sıra birden fazla cebe sahip olmasıyla ihtiyaçlarınızı yanınızda taşımanıza da yardımcı olur. Birbirinden farklı kumaşlardan üretilen avcı yeleklerinin, farklı modelleri bulunmaktadır.

Sizde www.aliemmi.com u tıklayın, her bedene uyum sağlayan, kaliteli ve farklı renk seçeneklerine sahip avcı yelek modellerinden birini alın, sporun keyfini doyasıya çıkarın.

 

 

Bu haber toplam 5813 defa okunmuştur