1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balcı Kupası Kaymaklı’nın
Balcı Kupası Kaymaklı’nın

Balcı Kupası Kaymaklı’nın

Bu yıl ilk kez düzenlenen Yılmaz Balcı Kupası’nı, rakibi Türk Ocağı’nı 2-0’lık skorla mağlup eden Küçük Kaymaklı kazandı.

A+A-

Necmi Belge

Bu yıl ilk kez düzenlenen Yılmaz Balcı Kupası’nı, rakibi Türk Ocağı’nı 2-0’lık skorla mağlup eden Küçük Kaymaklı kazandı.
Golden Tulip Lefkoşa Otel genel müdür yardımcılığı, Küçük Kaymaklı Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliği ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu genel koordinatörlüğü görevlerinde bulunan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Yılmaz Balcı anısına bu yıl ilk kez düzenlenen “Yılmaz Balcı Kupası”nda Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı ile Birinci Lig ekiplerinden Türk Ocağı karşı karşıya geldi. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan karşılaşmayı K.Kaymaklı her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 kazandı ve kupanın sahibi oldu.
Karşılaşmanın 18’inci dakikasında Küçük Kaymaklı, Hüseyin Adal’ın kaydettiği golle devreyi 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında yeşil siyahlı ekip 55’inci dakikada Musa Şanlıer’in golü ile 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Ali hastaneye kaldırıldı
Dakikalar 60’ı gösterirken saha bir anda karıştı. Samuel Zokou ile Hakan Altın’ın sert geçen ikili mücadelesinde Zokou topa vurmak isterken takım arkadaşı Ali Akbulut’un yüzüne sert bir şekilde vurdu. Önceki pozisyondan dolayı Zokou ve Altın’ın arasında yaşanan tartışma sonrası hakem Serkan Şimşek, Zokou’ya kırmızı kart gösterdi. Ali Akbulut ise aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırıldı.

Ödül töreni
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca K.Kaymaklı 2-0’lık skorla Yılmaz Balcı Kupası’nın sahibi oldu. Düzenlenen ödül töreninde mağlup olan Türk Ocağı’na kupasını Lefkoşa eski Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu verirken, maçın galibi K.Kaymaklı’ya kupasını Yılmaz Balcı’nın ailesi takdim etti.

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur