1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balbay “Yetenekli sporcular var”
Balbay “Yetenekli sporcular var”

Balbay “Yetenekli sporcular var”

Yenidüzen’e açıklamalarda bulunan Türkiye Milli Takım oyuncusu Doğuş Balbay, ülkemizde bulunduğu süre zarfında kampa katılan çocukların daha çok maç yapması gerektiğini, yetenekli sporcular olduğunu gördüğünü belirtti.

A+A-

Girne’de gerçekleştirilen Temel Eğitim Bireysel Basketbol Kampı tamamlandı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen kampın konuğu Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes’in guardı Doğuş Balbay’dı. Yenidüzen’e açıklamalarda bulunan Türkiye Milli Takım oyuncusu Doğuş Balbay, ülkemizde bulunduğu süre zarfında kampa katılan çocukların daha çok maç yapması gerektiğini, yetenekli sporcular olduğunu gördüğünü belirtti.


Balbay: “Yetenekli sporcular var”
26 – 30 Haziran tarihleri arasında Girne’de gerçekleştirilen Temel Eğitim Bireysel Basketbol Kampı’na katılan sporculara eğitimleri Anadolu Efes altyapı antrenörü Cenk Yıldırım ve Yakın Doğu Üniversitesi antrenörü Gökmen Öder tarafından verildi. Kampın üçüncü gününde Altınbaş Petrolleri’nin desteği ile Anadolu Efes guardı ve Türkiye Basketbol Milli Takım oyuncularından Doğuş Balbay, gençlerle bir araya geldi. Gençlerle maç yapan ve deneyimlerini aktran Balbay Yenidüzen’e yaptığı açıklamada Kıbrıs’ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Balbay çocukların bu tip kamplarda bulunmasının antrenmansız geçen yaz ayları için önemli olduğununa vurgu yaparken, ülkemizde çok yetenekli sporcular olduğunu belirtti.

“Çocuklar daha çok maç yapmalı”
Balbay çocukların daha çok maç yapması gerektiğine işaret ederken, Girne’yi çok beğendiğini, çalışmaların yapıldığı salonun güzel olduğunu ve yine Kıbrıs’a gelmek istediğini dile getirdi. Balbay sözlerinin sonunda kendisini kampa davet eden Gökmen Öder ve Cenk Yıldırım’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur