1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bakü’de yarışacak
Bakü’de yarışacak

Bakü’de yarışacak

Kıbrıslı Türk vücut geliştirme sporcusu Emre Özkaram 1. Avrupa Oyunları’nda Türkiye milli takımı ile boy gösterecek

A+A-

 

 

Eren ŞİŞİK – Hüseyin KIRAL

Bu yıl ilk kez düzenlenen Avrupa Oyunları’nda Kıbrıslı Türk vücut geliştirme sporcusu Emre Özkaram da Türkiye Milli Takımı adına katılıyor. Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen Avrupa Oyunları’na Türkiye Milli Takımı’nda bulunan iki milli sporcudan biri olarak gitmeye hak kazanan Emre Özkaram’ın KKTC ve Türkiye şampiyonlukları bulunuyor.

İlk kez vücut geliştirme branşı var
Milli sporcu yarışmadan çok iyi bir derece ile dönüp ülkesini gururlandırmak istediğini söylerken, ilk kez düzenlenen Avrupa Oyunları’nda Kıbrıslı bir Türk olarak yer almasının gurur verici olduğunu belirtti. Büyük Erkekler Klasik Vücut Geliştirme 1.80 cm kategorisinde şampiyonaya katılacak olan Emre Özkaram’ın katılacağı yarıştaki bir diğer özellik ise ilk kez bir olimpiyat oyununda vücut geliştirme branşının da yer alacak olması.
20 Haziran Cumartesi günü Bakü’de yarışacak olan Emre Özkaram’ı takip etmek için KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Asbaşkanı Ali Dahlameroğlu ve beraberindeki heyetin Bakü’ye gidip sporcuya destek olacakları da öğrenildi.

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur