1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıllı oyunculara kanca
Bağcıllı oyunculara kanca

Bağcıllı oyunculara kanca

Bostancı Bağcıl’ın Bulgar orta saha oyuncusu Slavi Shokolarov, Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden Slavia Sofia takımına transfer oluyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’ın Bulgar orta saha oyuncusu Slavi Shokolarov, Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden Slavia Sofia takımına transfer oluyor. Sezon başında Bağcıl takımına transfer olan Shokolarov’un Bostancı Bağcıl yönetiminden izin alarak eski takımıyla antrenmanlara çıkmaya başladığı öğrenildi. Shoko’nun yanı sıra Herve Bostan Amani ve İbrahim Çıdamlı’ya da BAL Ligi takımlarından teklifler olduğu öğrenildi.
Dün Bulgar ekibi Slavia Sofia takımıyla idmana çıkan Shokolarov ile ilgili Sofia takımının resmi sitesinden de açıklama yapıldı. 32 takımla devre arası çalışmalarına başlayan Slavia Sofia takımı, Bulgar orta saha oyuncusunu deneme antrenmanlarına çıkarıyor. Shokolarov’la birlikte 3 oyuncuyu daha deneme antrenmanlarına çıkaracak olan Sofia takımının teknik heyeti bu oyuncular arasından kadroya katılacak olan oyuncuları tercih edecek.

Bodrum Amani’yi istiyor
Öte yandan Bostancı Bağcıl’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Herve Amani’ye Uşak Sportif’in grubunda yer alan Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Bodrum Belediyesi kancayı taktı. Oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalarda bulunan ve oyuncuyu deneme antrenmanlarına da çıkaran Bodrum takımı oyuncuyu beğenmesine rağmen transfer edemedi.

Fransa Ligi’nden de talipler var
Zira geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da forma giyen Amani’yi transfer edebilmesi için Bodrum Belediye’nin bonservis ücreti ödemesi gerektiği öğrenildi. Amani’ye Fransa 2. Ligi’nden de teklifler olduğu ancak FIFA lisansındaki problem sebebiyle transferin mümkün olmadığı da gelen haberler arasında.

BAL Ligi takımlarının yeni gözdesi Çıdamlı
Bostancı Bağcıl’ın yıldız futbolcusu İbrahim Çıdamlı’ya da BAL Ligi takımlarının teklifler yaptığı öğrenildi. Mustafa Yaşınses, Çağrı Kıral, Musa Şanlıer ve Adil Uçar’ın ardından Kıbrıslı Türk futbolculara ilginin daha da arttığı Türkiye Ligi’nde İbrahim Çıdamlı ile ciddi anlamda 5-6 takımın ilgilendiği öğrenildi. İbrahim Çıdamlı sezon başında Yenicami’den Bostancı Bağcıl’a kiralık olarak transfer olmuştu.

Besim: “Shoko bizden izin aldı, yarın dönecek”
Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim söz konusu durumla ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuştu. Shokolarov’un yarın adaya geri döneceğini kaydeden Besim, Bulgar oyuncunun Slavia Sofia takımı ile idmanlara çıktığını bildiklerini söyledi.

“Aynı yabancılarla devam edeceğiz”
Takımdaki bir diğer yabancı oyuncu olan Amani’nin de takımda kalacağını sözlerine ekleyen Hasan Besim, “İkinci devrede aynı yabancılarla yola devam etmeyi planlıyoruz. Amani ile ilgili herhangi bir sorun yok. Hazırlık döneminde de bizimle birlikte. BAL Ligi’nden isteyen takımlar olduğu bizim de kulağımıza geliyor.”dedi.

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur