1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da hareketli günler
Bağcıl’da hareketli günler

Bağcıl’da hareketli günler

Süper Lig’in Güzelyurt bölgesi ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da yeni sezona yönelik çalışmalar hız kazandı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in Güzelyurt bölgesi ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da yeni sezona yönelik çalışmalar hız kazandı. Tecrübeli teknik adam Mehmet Solkanat ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Bostancı ekibi, geçtiğimiz yıl kadrosunda bulunan Raif Selden ve Türkkan Delideniz’i bonservisli olarak kadrosuna katma adına önemli aşama kaydetti. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında takımda forma giyen Bulgar futbolcu Petrov Shokolarov’un yeni sezonda takımda yer alacak.

Besim: “Solkanat’la büyük oranda anlaştık”
Bostancı Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada teknik adam konusunda Mehmet Solkanat ile büyük oranda anlaşma sağladıklarını belirtti. Deneyimli teknik direktör ile birkaç kez görüştüklerini ve yüzde doksan dokuz anlaşma sağladıklarını belirten Besim, kısa bir süre içerisinde de el sıkışacaklarına inandığını belirtti.

Sabri düşünülmüyor, Raif ve Türkkan tamam
Takımdan giden oyunculara karşılık transferin durumu ile ilgili sorulara da cevap veren Besim, geçtiğimiz yıl takımda kiralık olarak yer alan Raif Selden ve Türkkan Delideniz’i yeniden kadroya katma adına kulüpleri Küçük Kaymaklı ile anlaştıklarını açıkladı. Sabri’yi düşünmediklerini çünkü Raif ile Sabri’nin yüksek miktarlara mal olacağını belirten Besim, Küçük Kaymaklı ile yakın zamanda yapacakları görüşme ile transferlere netlik kazandıracaklarını belirtti.

Shoko dönüyor
Yabancı oyuncu konusuna da değinen Bağcıl başkanı Besim, geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında takımda yer alan ancak daha sonra ülkesi Bulgaristan’a dönen Petrov Shokolarov’un yeniden takıma dahil olacağını açıkladı. Diğer yabancı oyuncu haklarını hücumdan yana kullanmayı planladıklarını belirten Besim, takımın sezonu 25 Temmuz tarihinde açmasını düşündüklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur