1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da gündem yoğun
Bağcıl’da gündem yoğun

Bağcıl’da gündem yoğun

Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, YENİDÜZEN SPOR SERVİSİ’ne takımının son durumunu değerlendirdi. Besim, teknik direktör İltaç Karayel ile bugün görüşüp anlaşma zemini arayacaklarını ifade ederken, ismi GAÜ Çetinkaya ile anılan Sabri Selden ve R

A+A-

Süper Lig ekibi Bostancı Bağcıl’da İltaç Karayel teknik adamlık koltuğu için gün sayarken, Sabri-Raif konusundaki karmaşa sürüyor

Eren ŞİŞİK

Süper Lig’in Güzelyurt temsilcisi Bostancı Bağcıl’da son günlerde gündemi meşgul eden Sabri – Raif konusunun yanı sıra teknik adam konusu da çözülmeye çalışılıyor. Sezon başında anlaşmaya varılan Mehmet Solkanat’ın istifasının ardından eski teknik adamı İltaç Karayel’e yönelen Bağcıl, tecrübeli çalıştırıcı ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek. YENİDÜZEN SPOR SERVİSİ’ne konuşan Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, Karayel’in kendisinden 2-3 takviye istediğini, takviyelerin yapılması halinde takımın başına geçmeyi düşündüğünü aktardı.

Besim: “Karayel ile görüşmeler olumlu”
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, İltaç Karayel ile görüşmelerin olumlu devam ettiğini kaydederek, “Hocamız bizden 2-3 transfer istedi. Biz de çalışmalarımıza başladık. Defans bölgesindeki yabancımızı belirledik, forvet bölgesi için de yabancı arayışlarımız sürüyor.”dedi.  Geçtiğimiz gün GAÜ Çetinkaya’dan Mehmet Şimşek ve Cihangir’den Nasuh Güngör ile anlaşmaya vardıklarını aktaran Besim, bu oyuncuların hazırlık maçlarında forma giymeye başladığını söyledi.

“Sabri ve Raif Çetinkaya olmazsa Bağcıl’da oynarız dedi”
Son günlerde gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden Sabri Selden ve Raif Selden konusu ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Hasan Besim, “Sabri ve Raif ile geçtiğimiz gün yardımcı antrenörümüz Orçun Volkan ile birlikte görüştük. Her iki oyuncu da GAÜ Çetinkaya’dan çok iyi bir teklif aldıklarını ancak bu transferin olmaması durumunda Bağcıl’da forma giymeme gibi bir durumlarının olmadığını söyledi.”dedi.

“GAÜ Çetinkaya Sabri ve Raif’i nasıl transfer edecek merak ediyorum”
GAÜ Çetinkaya’dan hiç kimsenin kendisiyle görüşüp Sabri ve Raif konusunda bir talepte bulunmadığının altını çizen Besim, sarı kırmızılıların bu oyuncuları nasıl transfer edeceğini merak ettiğini söyledi. Bu transfer konusunda burnuna hoş kokuların gelmediğini ifade eden Bağcıl Başkanı, “Çetinkaya, Sabri ve Raif’i nasıl alacak. Bu işte bizim bilmediğimiz bir oyun mu var. Ben bu adamları vermeden nasıl Çetinkaya forması giyecekler.”dedi.

“Tatar’la görüştüm, ancak Sabri-Raif konusunu değil”
Kendisinin daha önce de açıkladığı gibi Sabri ve Raif Selden’i verme taraftarı olmadığını ve bu oyunculara ihtiyacı olduğunu aktaran Hasan Besim, “Ben ikisini de kadromda istiyorum. Ben Çetinkaya’dan Mehmet Tatar ile görüştüm ancak sadece Mehmet Şimşek konusunda. Tatar’la Sabri-Raif konusu hiç konuşulmadı.”dedi.

“Ya bizde oynayacaklar, ya da evde oturacaklar”
GAÜ Çetinkaya cephesinden yapılan açıklamaları duyduğunda kendisinden şüphe ettiğini ve söylenenlere anlam veremediğini belirten Hasan Besim, “Ben kendimden bu transfer konusunda eminim. Futbolcular Derneği de bu konuda baskı yapıyor. Ancak kimse kusura bakmasın bu mümkün değil. Sabri ve Raif bu yıl ya bende oynayacak ya da evde oturacak.”dedi.

Son olarak takımının durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Hasan Besim, takımının gün geçtikçe daha iyiye gittiğini söyledi. Toparlanma sürecine girdiklerinin altını çizen Bağcıl Başkanı, kaliteli bir hücum oyuncusu bulmaları halinde bu yıl herkesin iyi bir Bağcıl izleyeceğini aktardı.

Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur