1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da gündem Karayel
Bağcıl’da gündem Karayel

Bağcıl’da gündem Karayel

Süper Lig’in Güzelyurt ekibi Bostancı Bağcıl, takımı geçtiğimiz yıl çalıştıran İltaç Karayel’e teklif götürdü

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da Mehmet Solkanat’tan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlar sürüyor. Bağcıl yönetimi, ilk olarak eski teknik direktörleri İltaç Karayel ile görüştü. Görüşme Başkan Hasan Besim tarafından doğrulanırken, görüşmenin verimli geçtiği bildirildi. Başkan Hasan Besim takımın son durumuyla ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.  

Besim: “İltaç hocaya transfer sözü verdik”
Görüşmenin ardından YENİDÜZEN’e konuşan Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim, İltaç Karayel ile yapılan ilk görüşmenin verimli geçtiğini söyledi. İltaç hocanın kendilerine bu takımın transfer istediğini dile getirdiğini belirten Besim, hocanın bu konuda haklı olduğunu, transfer yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

“Sabri konusunda Kaymaklı’yla anlaştık”
Başkan Hasan Besim, Raif Selden’in bonservisinin zaten kendilerinde olduğunu, Sabri’nin bonservisini almak için K.Kaymaklı’yla anlaşmaya vardıklarını söyledi. Hasan Besim, Sabri’yle bir görüşme yaptıklarını ve bu görüşmenin de şu an için olumlu geçtiğini kaydetti. GAÜ Çetinkaya’da forma giyen Cahit’in kendilerine önerildiğinin bilgisini veren Besim, Cahit’in hem babasından, hem de alacaklarından dolayı transfere sıcak bakmadığını sözlerine ekledi.

“2-3 kaliteli oyuncu alacağız”
Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim, bundan önceki konuşmalarında da dile getirdiği sözlerini tutacaklarını, bu sözü de tutmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Hasan Besim, lig başlamadan Süper Lig ayarında 2-3 oyuncu almak için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Bu haber toplam 1876 defa okunmuştur