1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da Genel Kurul zamanı
Bağcıl’da Genel Kurul zamanı

Bağcıl’da Genel Kurul zamanı

Birici Lig ekibi Bostancı Bağcıl, Olağan Genel Kurulu’nu 8 Haziran Perşembe akşamı yapıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da Olağan Genel Kurul 8 Haziran Perşembe akşamı yapılıyor. Alınan bilgiye göre başkanlık görevini yürüten Hasan Besim’in aday olacağı, şu ana kadar da başkanlık için kimsenin aday olmadığı öğrenildi.

Hasan Besim adaylığını koydu

Bostancı Bağcıl’da başkanlık görevini yürüten Hasan Besim, 8 Haziran’da gerçekleşecek seçimli Olağan Genel Kurul’da aday olacağı belirtildi. Şu ana kadar başkanlık görevi için tek aday olan Hasan Besim, Genel Kurul’da üyelerden onay talep edecek.

Geçen yıl yapılan toplantı sıkıntılı geçmişti

2015-2016 sezonunda Süper Lig’de tutunamayan Bostancı Bağcıl’da geçen yıl yapılan Olağan Genel Kurul, sıkıntılı geçmişti. Yeşil beyazlı ekipte o dönem, başkan Hasan Besim’in aday olamayacağını açıklaması, toplantılarda ise yeterli nisabın sağlanamaması sonrasında sıkıntılı günler yaşamıştı. Geçen toplantılar sonrasında üyelerin yoğun ısrarına dayanamayan Hasan Besim, yeniden aday olacağını açıklamaş ve üyelerin onayını alarak başkanlık görevini devam ettirmişti.

Play Out maçlarında kurtuldu

Bostancı Bağcıl tüm bu sıkıntıların ardından Ağustos ayında yeni sezonu açmıştı. Ekim’de başlayan Birinci Lig’e istediği gibi başlayamayan Bağcıl, ligin ilk devresinde sadece 7 puan toplamış ve lig sıralamasında 10’uncu sırada devreyi tamamlamıştı. Ligin ikinci devresinde daha güçlü bir kadro kuran Bostancı Bağcıl, Serhan Damdelen, Gültekin Bilin, Ahmet Zaifoğlu gibi isimleri takıma katmıştı. Normal sezonu 7’nci sırada tamamlayan yeşil beyazlı ekip Play Out maçlarında istediği sonuçları elde ederek ligde kalmakyı başarmıştı.

 

 

  

Bu haber toplam 2437 defa okunmuştur
Etiketler :