1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’a ‘Malzemeci’ yabancı (!)
Bağcıl’a ‘Malzemeci’ yabancı (!)

Bağcıl’a ‘Malzemeci’ yabancı (!)

Bostancı Bağcıl ikinci devrede kadrosundaki yabancı oyunculardan biriyle yolları ayırmayı planlıyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl ikinci devrede kadrosundaki yabancı oyunculardan biriyle yolları ayırmayı planlıyor. Bu bağlamda geçmişte bir dönem Brezilya’nın Vasco Da Gama ve Güney Afrika’nın en ünlü kulüplerinden Orlando Pirates formaları da giyen Lebo Mothibantwa kadroya katılacak. 31 yaşındaki defansif orta saha pozisyonundaki futbolcu şu anda Bostancı Bağcıl ile çalışıyor.

Malzemeci olarak kulübede oturdu
Son iki haftada ‘malzemeci’ olarak maç varakasına da adı yazılan Lebo’nun aynı zamanda Bostancı Bağcıl’ın A2 takımını da çalıştırdığı öğrenildi. Yeşil beyazlı futbolcuların da Lebo ile çok iyi anlaştığı ve Güney Afrikalı oyuncunun ortama hemen adapte olduğu öğrenildi.

Shoko gidebilir
Daha çok defansif pozisyonda oynayan ve oynadığı sert futbolla rakiplerine geçit vermeyen bir oyun kimliğine sahip olduğu öğrenilen Güney Afrikalı futbolcu için Bostancı Bağcıl’ın nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu. Bostancı Bağcıl takımında şu anda Herve Amani ve Slavcho Shoko yabancı kontenjanında bulunuyor.

Jeffrey’nin adı da geçiyor
Öte yandan geçmişte Bostancı Bağcıl forması giyen Makoti Jeffrey’nin de önümüzdeki haftadan itibaren yeşil beyazlılarla antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. Sezon başında Gönyeli ile anlaşan Güney Afrikalı oyuncu, yaşadığı problemler sebebiyle takımdan ayrılmıştı.

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur