1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl sahaya indi
Bağcıl sahaya indi

Bağcıl sahaya indi

Süper Lig’in Güzelyurt temsilcisi Bostancı Bağcıl, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ilk idmanla başladı. Bostancı ekibi, geçen yıl olduğu gibi yine güçlü bir kadro kurmak istiyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI
 

Bostancı Bağcıl’da, bu yıl ligde kalmak ana hedef olsa da, üst sıraları zorlama ruhu da bulunuyor. Takımla birlikte ilk idmanına çıkan yeni teknik direktör Mehmet Solkanat, oyuncularla tanışma fırsatı buldu. Mehmet Solkanat, takımda iyi bir hava olduğunu ve bu sezonun Bağcıl’ın yılı olacağına inandığını dile getirdi.  

Ana hedef ligde kalmak
Bostancı Bağcıl, lig başlayana kadar yoğun bir şekilde çalışmalarına devam edecek. Bostancı ekibi, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyor. Bu sezon Bostancı Bağcıl’ın hedefi Süper Lig’de kalmak olsa da yapılan çalışmalara bakıldığında zirveyi zorlayan takım da olabilme ihtimali yer alıyor. 

Ufuk ve Erdinç de idmanda
Öte yandan Yakup Özorun Stadı’nda Mehmet Solkanat nezaretinde gerçekleştirilen sezonun ilk idmanında geçen sezon takımda forma giyen Sabri Selden ve Raif Selden’in yanı sıra, tecrübeli futbolcu Erdinç Börekçi ve bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan kaleci Ufuk Şimşek de yer aldı. Eski futbolcusu Güncel Karayel’i de yeniden kadroda tutmayı planlayan yeşil beyazlılarda yabancı transferi için de Mehmet Solkanat’ın raporu bekleniyor.
Transfer çalışmalarında da hız kesmeyen Bostancı Bağcıl, orta sahasını güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlılar, geçen sezon Baf Ülkü Yurdu’nda forma giyen ve bu sezon Ülkü Yurdu yönetimiyle anlaşamayan Bahri Sönmez ve Fikri Arslan’ı da kiralık olarak renklerine bağladı. İki futbolcu da buraya başarı için geldiklerini vurguladı.

Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur