1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl Djiehoua’yla güldü: 1-0
Bağcıl Djiehoua’yla güldü: 1-0

Bağcıl Djiehoua’yla güldü: 1-0

Hazırlık karşılaşmasında Bostancı Bağcıl, Serdarlı’yı tek golle geçerek lig öncesi moral depoladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in iki güçlü ekibi Serdarlı ile Bostancı Bağcıl dün hazırlık karşılaşmasında kozlarını paylaştı. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda oynanan ve birçok gol pozisyonunun yaşandığı karşılaşmayı Bostancı Bağcıl yeni transferi Sergi Djiehoua’nın 85’inci dakikada ayağından bulduğu golle 1-0 kazandı.
Serdarlı takımı maçın büyük bir bölümünü maça başladığı ilk 11’le sürdürürken, kırmızı beyazlıların yeni transferi Emmanuel Samory sakatlığı sebebiyle karşılaşmada forma giyemedi. Özellikle Ibrahim Kabore’nin oynadığı futbolla göz doldurduğu karşılaşmada, Kabore’ye uyum sağlayamayan İrfan Boşnak ve Mehmet Turgut vasat bir görüntü çizdi.

Farklı hücumcular oynadı
Bostancı Bağcıl ise her iki yarıda da farklı oyuncularla sahaya çıktı. İlk devrede Ertaç, Sabri ve Raif üçlüsüyle hücum varyasyonlarını geliştiren yeşil beyazlılarda ikinci devrede yeni transferler İbrahim Çıdamlı, Sergi Djiehoua ve Zekai Serdar forma giydi.

Çıdamlı klasını konuşturdu
Özellikle Yenicami’den transfer edilen yıldız futbolcu İbrahim Çıdamlı karşılaşmada ortaya koyduğu futbol ve hazırladığı pozisyonlarla büyük beğeni topladı. Bir diğer yeni transfer Sergi Djiehoua ise takıma yavaş yavaş adapte olduğunu attığı golle gösterdi.

Nikolai dikkat çekti
Öte yandan Bostancı Bağcıl’da yabancı oyuncu arayışları sürerken dünkü karşılaşmada üç Bulgaristanlı oyuncu da forma giydi. Savunmada görev yapan Nikolai ve İvan’ın yanı sıra orta alanda ofansif bir rol üstlenen Shoco da maçta forma giydi. Savunmanın ortasında forma giyen Nikolai oynadığı futbol ve savunmada yaptığı kritik müdahalelerle dikkat çekti.

Bu haber toplam 1807 defa okunmuştur