1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. BAFRA HALK PLAJI
BAFRA HALK PLAJI

BAFRA HALK PLAJI

BAFRA HALK PLAJI

A+A-

 

Tayfun Çağra

Bafra’da Mehmetçik Belediyesi’ne ait olan halk plajı… Bafra’nın oteller bölgesi olarak bilinen bölgesinde önceleri salaş bir yer olarak hizmet veren yer şimdilerde modern bir yer olmuş. Yeni yerel seçimlerden sonra da yeniden bir düzenleme yapılmış işletmede…

YENİ YÜZ

Karpaz taraflarına gidenlerin mutlaka uğramaları gereken yerlerden biri… Plaja giriş parke taşlarla örülü yol ve oto park yerinden yapılıyor. Hemen girişte ‘Bostan’ adı verilen ve daha önce Zekai Altan’ın ‘lezzet’ sayfamızda da tanıttığı güzel bir restaurant var. Hemen ardından sarı kumdan plajına ulaşıyorsunuz.

HİZMET VARSA PARA DA VAR

Burada dikkat çeken şey; özellikle Girne bölgesinde daha plaja girmeden kurulan barikatlarda size bilet kesilmiyor. Eğer hizmet alıyorsanız, yani şemsiye, şezlong kullanacaksanız 3 tl veriyorsunuz. Yine Girne plajlarında olduğu gibi 10 ila 20 tl arasında para alınmıyor yani...

CANKURTARAN

Ve en önemlisi plajda sürekli olarak kulesinde görev yapan bir cankurtaranın olması… Buradan isimleri meşhur, fahiş fiyatlarla bilet kesen plaj işletmecilerine duyurulur.

YEMEK VE İÇECEK

Plaja gidenler isterlerse Bostan Restaurantın denize bakan tarafında yemeklerini yiyorlar, isterlerse Luma Beach Bar’da soğuk-sıcak içeceklerini yudumlayabiliyorlar. Tabii plajda çeşitli su sporları hizmetlerini bulmak da mümkün.

Bence henüz deniz mevsimi bitmeden bir gününüzü Bafra Halk Plajı’na ayırmalısınız.

Bu haber toplam 6036 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 174. Sayısı

Adres Kıbrıs 174. Sayısı