1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Baf Ülkü Yurdu’na başarılar dilerim”
“Baf Ülkü Yurdu’na başarılar dilerim”

“Baf Ülkü Yurdu’na başarılar dilerim”

Baf Ülkü Yurdu ile yaptığı görüşmede anlaşma saylanmadığını doğrulayan Aytaç, Baf Ülkü Yurdu’nun yeni sezondaki hedefinin Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmak olduğunu söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’in ikinci devresinde Baf Ülkü Yurdu’nda teknik direktörlük görevine gelen Bülent Aytaç, sezon sonunda Baf Ülkü Yurdu’nun İkinci Lig hedefine ulaşmasına katkı koymuştu. Baf Ülkü Yurdu ile yaptığı görüşmede anlaşma saylanmadığını doğrulayan Aytaç, Baf Ülkü Yurdu’nun yeni sezondaki hedefinin Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmak olduğunu, bunun ışığında hazırlık döneminin çok iyi geçirilmesi gerektiğini yönetime bildirdiğini söyledi.

Talepler reddedildi
Bu hedefe kolay ulaşılamayacağını yönetime aktaran deneyimli teknik adam, kadroya yeni isimler katılması ve hazırlık döneminde kamp çalışması yapılmasının gerekli olduğunu yönetime dile getirdiğini vurguladı. Baf Ülkü Yurdu yönetiminin kendisine bu istekleri için çok büyük maliyet gerektiğini ve bu isteklerin gerçekleşemeyeceği cevabının verildiğini aktaran tecrübeli teknik adam, yönetime böyle olamayacağını ileterek Baf Ülkü Yurdu kariyerinin sonlandığını duyurdu. Baf Ülkü Yurdu, Bülent Aytaç ile çıktığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Başarılı teknik adam Bülent Aytaç, şu ana kadar hiçbir takımdan resmi bir teklif almadığını, geleceğinin zaman içerisinde belli olacağını belirtti.

Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur