Baf Ülkü Yurdu Genel Kurul’a hazırlanıyor

Baf Ülkü Yurdu Genel Kurul’a hazırlanıyor

Baf Ülkü Yurdu’nda Olağan Genel Kurul 19 Haziran Pazartesi akşamı yapılıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Güzelyurt ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda Olağan Genel Kurul 19 Haziran Pazartesi akşamı kulüp lokalinde yapılıyor.

Şu ana kadar tek aday Mehmet Kadri

Kırmızı yeşilli kulübün 19 Haziran Pazartesi akşamı yapacağı seçimli Olağan Genel Kurul’a şu ana kadar sadece mevcut başkan Mehmet Kadri aday olduğunu açıkladı. Genel Kurul’un gündeme geldiği ilk günlerde aday olmayacağını açıklayan Kadri, daha sonra yoğun ısrarlara dayanamamış ve yeniden aday olacağını ifade etmişti. Ülkü Yurdu’nda Genel Kurul akşamına kadar Mehmet Kadri dışında başkanlığa başka aday çıkmazsa, tek aday olan Kadri, üyelerin onayını aldığı taktirde yeni dönemde de Baf Ülkü Yurdu’nun başkanı olmaya devam edecek.

 

Kadri: “Adımıza yakışır bir toplantı yapmalıyız”

Baf Ülkü Yurdu Başkanı Mehmet Kadri 19 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de kulüp lokalinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul’a katılım çağrısı yaptı. YENİDÜZEN’e konuşan Kadri, tüm üyelerin o akşam toplantıya katılmasını temenni etti. Baf Ülkü Yurdu’nun büyük bir kulüp olduğuna işaret eden Mehmet Kadri, kendilerine yakışır bir toplantı gerçekleştirmeleri gerektiğini ifade etti.

 

Şu ana kadar resmileşen tek transfer Lawal oldu

Diğer yandan da yeni sezon için güçlü bir kadroyu kurmayı hedefleyen Baf Ülkü Yurdu, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Kırmızı yeşilli ekipte transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Şu ana kadar resmi olarak 1 transfer gerçekleştiren Baf Ülkü Yurdu, bonservisli olarak GAÜ Çetinkaya’dan Lawal’ı kadrosuna katmıştı.

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.