1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Baf kolları sıvadı
Baf kolları sıvadı

Baf kolları sıvadı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu yönetimi yeni sezon çalışmalarına başladı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu yönetimi yeni sezon çalışmalarına başladı. Kırmızı yeşilli ekip ilk olarak yabancı oyuncuları Felix Obada ve Lawal Murtadah ile masaya oturdu. Lawal ile anlaşma sağlayan Ülkü Yurdu, Felix ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdi. Baf Ülkü Yurdu’nun ayrıca teknik direktör Kemal Yürekli ile yeni sezon için de el sıkıştığı öğrenildi.

Genel Kurul 20 Haziran’da, Kadri aday değil

Baf Ülkü Yurdu Olağan Genel Kurulu’nu 20 Haziran’da yapacak. Mevcut başkan Mehmet Kadri’nin yapılacak olan Genel Kurul’da aday olmayacağı öğrenildi. Erhan Arıkan ismi ise başkanlık için geçen ilk isim oldu.

 

Felix’in talipleri mevcut

Lawal ile anlaşma sağlayan Baf Ülkü Yurdu, bu sezon oynadığı futbol ile dikkat çeken Felix ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmeyle beraber Felix ile 3 Süper Lig kulübünün daha ilgilendiği, oyuncunun aynı zamanda Türkiye liginden de talibi olduğu bilgisi edinildi.

Teknik direktör Kemal Yürekli ile de görüşen yönetim, yeni sezon için hoca ile de el sıkıştı. 20 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurul’un ardından oluşacak yeni yönetim, şu anda yaşanan gelişmeler hakkında kararını verecek.

 

 

Bu haber toplam 1724 defa okunmuştur
Etiketler :