1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Baf, eski günlerini arıyor
Baf, eski günlerini arıyor

Baf, eski günlerini arıyor

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, ligde 7 haftadır kazanamıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, lige iyi sonuçlar alarak başlamış, ilk 4 haftada puanını 10’a yükseltmişti. Kırmızı yeşilliler, 5’inci haftadan sonra ligde oynadığı hiçbir maçı da kazanmadı.

 

İyi bir başlangıç yaptı

Ligin ilk haftasında Gençler Birliği’ne mağlup olan Ülkü Yurdu, sonraki haftalarda Dumlupınar, Binatlı ve Küçük Kaymaklı’yı mağlup ederek taraftarlarından özür dilemişti. Ligin 5’inci haftasında mağlup ettiği karşılaşmadan sonra 10 puanla liderlik koltuğuna bile oturan kırmızı yeşilliler, sonraki haftalarda inanılmaz bir düşüş yaşadı. Güzelyurt ekibi Küçük Kaymaklı galibiyetinin ardından 7 hafta geçmesine rağmen sadece 1 puan toplayabildi.

 

Kan değişimine gitti

Baf Ülkü Yurdu, geçtiğimiz hafta sonunda Fikri Karayel Stadı’nda konuk ettiği Gençlik Gücü’ne 1-0 mağlup olmuş ve sonrasında teknik direktör Ahmet Soğukpınar ile yollar ayrılmıştı. Başarılı teknik adam Bülent Aytaç’la masaya oturan Ülkü Yurdu yönetimi, Aytaç’la anlaşarak önümüzdeki süreç için takımın başına getirdi.

 

Aytaç: “Kazanmak için üst düzey futbol oynamak gerekiyor”

 Ülkü Yurdu’nun yeni teknik patronu yarın oynayacakları Türk Ocağı mücadelesi öncesinde YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Başarılı teknik adam, geldikleri günden bu yana 4 kez antrenman yaptıklarını, oyuncuları morallerini düzeltmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Aytaç, yarın çok zor bir Türk Ocağı maçına çıkacaklarını, bu maça kazanmak için üst düzey futbol oynamaları gerektiğini söyledi. Rakip takım hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, rakiplerinin son haftaların flaş takımlarından biri olduğunu hatırlatarak, çalışmaları bu yönde tamamladıklarını sözlerine ekledi. Bülent Aytaç, Türk Ocağı’na da başarılar dileyerek sahada sadece iki takımın ortaya koyduğu futbolun konuşulmasını temenni etti.   

Bu haber toplam 2445 defa okunmuştur
Etiketler : ,