1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Babası Güney’e geçirdi, geri getirmedi!
Babası Güney’e geçirdi, geri getirmedi!

Babası Güney’e geçirdi, geri getirmedi!

Kıbrıs’ın güneyinden sonra şimdi de kuzeyde ‘çocuk kaçırma’ alarmı!

A+A-

Babası Özdal Özrüyalık ve babaannesi Perihan Özrüyalık ile birlikte YASAL bir şekilde Kıbrıs’ın güneyine geçirilen 3 buçuk yaşındaki Nur Perihan Özrüyalık GERİ GETİRİLMEDİ, annesi polise şikayette bulundu.

Babası ve babaannesi tarafından Güney’e geçirilen sonrasında da geri getirilmeyen Nur Perihan Özrüyalık’ın, 26 Nisan’da Larnaka Havaalanı’ndan İngiltere’ye uçtuğu tespit edildi.

 

‘Rum Polisi İngiltere’ye uçtuğunu tespit etti’

Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi yetkilileri YENİDÜZEN’e Kıbrıs Rum Polisinin bu yönde bir tespit yaptığını doğruladı.

Yetkililer, ayrıca çocuğun yanında babaannesi dışında başka bir kadının daha olduğunu, babayla ilgili hiçbir bilginin kendilerine ulaşmadığını dile getirdi.

Babası Özdal Özrüyalık ve babaannesi Perihan Özrüyalık ile birlikte YASAL bir şekilde Kıbrıs’ın güneyine geçirilen sonrasında da geri getirilmeyen Nur Perihan Özrüyalık’ın 26 Nisan’da Larnaka Havaalanı’ndan İngiltere’ye uçtuğu tespit edildi.

Anne Sevgül Özrüyalık şikayetçi!

Anne Sevgül Özrüyalık’ın şikayeti üzerine polisin bilgisine dün gelen ve 26 Nisan’da yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Polis Basın Subaylığı ise yaşanan olayı doğruladı. Çocuğun henüz Kıbrıs’ın kuzeyine geçiş yapmadığını söyledi.

Öte yandan polis kayıtlarında ‘seyahat etmesine kısıtlama’ olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmadığı, bu nedenle de 3.5 yaşındaki Özrüyalık’ın babaannesi ve babasıyla birlikte Kıbrıs’ın güneyine geçebildiği de öğrenildi.

Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi yetkilisi YENİDÜZEN’e olayı doğruladı:‘Çocuk İngiltere’de’

 

Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi yetkilisi
“Çocuğun İngiltere’ye gittiği  tespit edildi”

Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi yetkilileri, 3.5 yaşındaki Nur Perihan Özrüyalık’ın 26 Nisan tarihinde sabah saatlerinde babaannesiyle birlikte Larnaka Havaalanı’ndan İngiltere’ye  tespit edildiğini açıkladı.

YENİDÜZEN’e konuşan Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi yetkilileri, Kıbrıs Rum Polisinin bu yönde kendisine bilgi verdiğini söyledi.

Olayın dün akşamüzeri bilgisine geldiğini hemen akabinde gerekli yerlere bilgi verildiğini belirten yetkililer, çocuğun yanında babaannesi dışında başka bir kadının daha olduğunu, babayla ilgili hiçbir bilginin kendilerine ulaşmadığını dile getirdi.

Suç ve Suçlara İlişkin Konular Teknik Komitesi yetkilileri, çocuğun Mağusa’da 2.5 mil geçiş noktasından Kıbrıs’ın güneyine geçiş yaptığını, anne Sevgül Özrüyalık’ın ise olayın bir gün sonrasında yani 27 Nisan’da Nur Perihan Özrüyalık’ın çıkışa izin verilmemesi için mahkeme kararı aldığını kaydetti.

 

Bu haber toplam 5063 defa okunmuştur
Etiketler :